instagram hesabımda değişik şeyler oluyor

arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. instagram hesabımda 11k takipçi bulunuyor fakat bazen hikaye görüntülemelerim 700-800 iken farklı bir gün aynı saatlerde 150-200 oluyor...

arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. instagram hesabımda 11k takipçi bulunuyor fakat bazen hikaye görüntülemelerim 700-800 iken farklı bir gün aynı saatlerde 150-200 oluyor. aynı şekilde beğenmeleride düşük. hesabım spam altındamı? bunun sebebini bilen varm ve buna göre paket satan? teşekkürler.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. instagram hesabımda 11k takipçi bulunuyor fakat bazen hikaye görüntülemelerim 700-800 iken farklı bir gün aynı saatlerde 150-200 oluyor. aynı şekilde beğenmeleride düşük. hesabım spam altındamı? bunun sebebini bilen varm ve buna göre paket satan? teşekkürler.
takipçilerinin aktif oldugu günler ve saatler farklıdır genelde zaten instagram postları takipçilerinin %10luk bir kısmına gösterir eğer ilk 1 saat içinde güzel etkileșim almazsa devamı zor gelir. spam altında die bișeyde yok bence onun method var eger engel filan yediysen 1 dakikada kaldırırız.

takipçilerinin aktif oldugu günler ve saatler farklıdır genelde zaten instagram postları takipçilerinin %10luk bir kısmına gösterir eğer ilk 1 saat içinde güzel etkileșim almazsa devamı zor gelir. spam altında die bișeyde yok bence onun method var eger engel filan yediysen 1 dakikada kaldırırız.
hocam fazla unf yapmaktan ayın 31' ime kadar engel yemiş, ücretli kaldırabilirmisiniz?

@canatis Merhaba Hocam 30 TL Karşılığında Benden Bot Temizleme Almışsınız Konu Linkiyle Konuşma Ss Lerinizi Ve Dekontunuzu Buradan Bana Gönderirmisiniz Nedense Ben Böle Bir Ticaret Hatırlamıyorum Kanıtlayın Kanıtlayamazsanız Yönetime Bildiricem

132,834Konular
3,283,583Mesajlar
318,066Kullanıcılar
alirenas11Son Üye
Üst Alt