-
Hakim Kingsize
stay with alone"
Selamun Aleykum Arkadaşlar , Arkadaşım Yeni Şarkı Çıkardı Da Beğenip Yorumlar Mısınız Bi Destek Çıksak ? Seviyorum Hepinizi.
👍🏻❤️
Selamun Aleykum Arkadaşlar , Arkadaşım Yeni Şarkı Çıkardı Da Beğenip Yorumlar Mısınız Bi Destek Çıksak ? Seviyorum Hepinizi. 👍🏻❤️
Şaka maka güzelSelamun Aleykum Arkadaşlar , Arkadaşım Yeni Şarkı Çıkardı Da Beğenip Yorumlar Mısınız Bi Destek Çıksak ? Seviyorum Hepinizi.
👍🏻❤️
kanka güzel olmuşta beate fazla uyumlu söyleyememişsin ama olsun yine de güzel, birde sana tavsiye sözleri yazarken biraz diss kat içine + ülkenin hallerini ve kendini birşey sananlarıda katSelamun Aleykum Arkadaşlar , Arkadaşım Yeni Şarkı Çıkardı Da Beğenip Yorumlar Mısınız Bi Destek Çıksak ? Seviyorum Hepinizi.
👍🏻❤️
dostum saol şarkı arkadaşımın zaten benim değil eyvallah görüşlerin için 😚kanka güzel olmuşta beate fazla uyumlu söyleyememişsin ama olsun yine de güzel, birde sana tavsiye sözleri yazarken biraz diss kat içine + ülkenin hallerini ve kendini birşey sananlarıda kat![]()
şarkı ile ilgili bir tüyo veriyorum ücret 10 coin kardesim bakabilirsin istersenSelamun Aleykum Arkadaşlar , Arkadaşım Yeni Şarkı Çıkardı Da Beğenip Yorumlar Mısınız Bi Destek Çıksak ? Seviyorum Hepinizi.
👍🏻❤️
arkadaşına iletirsin işte ne güzel, birde fazla hızlı söylemesine gerek yok çünkü fazla nefes kaybediyor şarkıdada azçok bellidostum saol şarkı arkadaşımın zaten benim değil eyvallah görüşlerin için 😚
ahahaha byşarkı ile ilgili bir tüyo veriyorum ücret 10 coin kardesim bakabilirsin istersen
-=Stripped Content=-
doğru dostum umarım düzelir yavaş yavaş 😘arkadaşına iletirsin işte ne güzel, birde fazla hızlı söylemesine gerek yok çünkü fazla nefes kaybediyor şarkıdada azçok belli![]()