İhlal formu neden 2 taneden fazla gitmiyor ?2 gün önce bir hesaba 20 form attım çözümünü bilen varmı ?
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
20 defa attığın Facebook uzantılı formdur . Normal Instagram uzantılı 45 formu 2 defa gider . Neredeyse bütün Instagram formları 2 den fazla gitmiyor artık . İyi Forumlar 🌹İhlal formu neden 2 taneden fazla gitmiyor ?2 gün önce bir hesaba 20 form attım çözümünü bilen varmı ?
Facebook uzantılı form-la hesap kapata bilir miyim ?Bu arada Facebook uzantılı formun linki varsa ata bilirmisin rica etsem ?20 defa attığın Facebook uzantılı formdur . Normal Instagram uzantılı 45 formu 2 defa gider . Neredeyse bütün Instagram formları 2 den fazla gitmiyor artık . İyi Forumlar 🌹
Methotunuz var ise 2 den fazla atmanıza gerek yok . Facebook uzantılı forumunda işleyiş biçimi aynıdır . Daha fazla yollayarak . Daha iyi sonuç almak eskide kaldı artık . İyi Forumlar 🌹Facebook uzantılı form-la hesap kapata bilir miyim ?Bu arada Facebook uzantılı formun linki varsa ata bilirmisin rica etsem ?
Anladım methodun var mı bana ihlal lazım knkMethotunuz var ise 2 den fazla atmanıza gerek yok . Facebook uzantılı forumunda işleyiş biçimi aynıdır . Daha fazla yollayarak . Daha iyi sonuç almak eskide kaldı artık . İyi Forumlar 🌹
Suanlik kullandığım bir methotum yok ve şuan ilgilenemeyecek kadarda yoğunum . Maruz gör lütfen 👍🏿Anladım methodun var mı bana ihlal lazım knk
Kralsın iyi geceler 🖤Suanlik kullandığım bir methotum yok ve şuan ilgilenemeyecek kadarda yoğunum . Maruz gör lütfen 👍🏿
İlgilenirsen 0-300k İhlal Method Satabilirim.Anladım methodun var mı bana ihlal lazım knk
Fiyatİlgilenirsen 0-300k İhlal Method Satabilirim.