Yaptığım Orospuluktan Dolayı Özür Dilerim :(

öncelikle merhaba çok değerli spy ailesi geçen günlerde cem abi bi yanlış anlaşılmadan dolayı bana küstü, ancak anlatmak isterim nedenini hesabımın adı da @hacker0088 öncelikle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle merhaba çok değerli spy ailesi
geçen günlerde cem abi bi yanlış anlaşılmadan dolayı bana küstü, ancak anlatmak isterim nedenini hesabımın adı da @hacker0088
öncelikle çok pişman olduğumu belirtmek isterim
sizle değilken zhackerz.com adında bir siteye de bastım spyhackerz.org adına aldım zone https://ownzyou.com/zone?id=25852
neyse cidden özür dilerim ve şunu belirtmek isterim aslında olay şöyleydi
damar abi haber sitesi açmış sanalnews diye ben de bu siteye girdim cem abi hakkında kötü bir haber buldum ve bunu protesto etmek için chate atınca yanlış oldu daha sonrasında damar abiyle iletişime geçtim ve sağolsun kaldırdı haberi
lütfen banım açılsın rütbem geri verilsin çok pişmanım nolur affedin beni cem abi lütfen beni affet :(
Allah aşkına affedin beni banımı açın rütbemi geri verin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
geçen günlerde cem abi bi yanlış anlaşılmadan dolayı bana küstü, ancak anlatmak isterim nedenini hesabımın adı da @hacker0088
sizle değilken zhackerz.com adında bir siteye de bastım spyhackerz.org adına aldım zone https://ownzyou.com/zone?id=25852
damar abi haber sitesi açmış Spam-cop-site diye ben de bu siteye girdim cem abi hakkında kötü bir haber buldum ve bunu protesto etmek için chate atınca yanlış oldu daha sonrasında damar abiyle iletişime geçtim ve sağolsun kaldırdı haberi
lütfen banım açılsın rütbem geri verilsin çok pişmanım nolur affedin beni cem abi lütfen beni affet :(
Hmmm

damar abi haber sitesi açmış Spam-cop-site diye ben de bu siteye girdim cem abi hakkında kötü bir haber buldum ve bunu protesto etmek için chate atınca yanlış oldu daha sonrasında damar abiyle iletişime geçtim ve sağolsun kaldırdı haberi
istersen r10 a index at ben banının açılmaması taraftarıyım,kendini diğer üyelerden üstün görmen olsun,yönetime yaptığın karaktersizlikler olsun yönetim ile aranı yapınca aşırı değiştin.Sonuna kadar haklılar ban atmakla da,yanlış anlaşılma vs. diye geçiştirmeye gerek yok.

istersen r10 a index at ben banının açılmaması taraftarıyım,kendini diğer üyelerden üstün görmen olsun,yönetime yaptığın karaktersizlikler olsun yönetim ile aranı yapınca aşırı değiştin.Sonuna kadar haklılar ban atmakla da,yanlış anlaşılma vs. diye geçiştirmeye gerek yok.
görüşüne saygı duyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,805Konular
3,283,442Mesajlar
318,039Kullanıcılar
HUSHRASon Üye
Üst Alt