Bu eşşek 10k tokatladı benden amk cocou
La bi git amk site kurdun hatta hesabı alıp engelledin amkBenim öyle bir hesabım yok. Böyle bir şey sorumluluk kabul etmiyorum. Berat seninle bugun işlem yaptık. Beni forumda herkes bilir cem abi dahil kimsenin hakkına girmem o hesapta bemee çaldıkları hesap
Yok hesapKardeşim 10K Paramı Tokatladı ?
Siktir git kahpe siten hala açık amk sikerim çocuk seniLa bi git amk site kurdun hatta hesabı alıp engelledin amk
Lan ig ye yaz dedim yazdın amkBenim öyle bir hesabım yok. Böyle bir şey sorumluluk kabul etmiyorum. Berat seninle bugun işlem yaptık. Beni forumda herkes bilir cem abi dahil kimsenin hakkına girmem o hesapta bemee çaldıkları hesap
Burda Konu Ne Sen Ne Yazıyon Boş Yapma Gezginİnsanlar bir birini 12 k için tokatlar olmuşlar aq piyasaya bak neyse güvenli bir şekilde hesap satın almak,hesap kapatmak,kapanan hesabını aktif etmek isteyenler yazsın TG:l0kxy
Wp:wa.me/+994513665216
Reklam yapıyorum gülümBurda Konu Ne Sen Ne Yazıyon Boş Yapma Gezgin
Şimdi Öncelikle Anlaşma Spy Denmi Yapıldı ?Ss ler var kardeşim bissürü sürekli hesabın adını değişiyo
Siktir git amk aptal aptal konuşma hesabı aldıktan sonra kullanıcı adı vs değişti engel yedmSiz harbi kaliteli orospu çocuğusunuz benim senle konuştuğum hesabı çaldılar senede onlara yandaşlık yapıyorsun sana açtığım site hala duruyor. Amk köpekleri sizi
Hops Bi Sakin Ol Şimdi Çıkar Kokusu Bi Beni Dinleyin İkinizde Buradanmı Konuştunuz İlk Olarak Spy Denmi AnlaştınızSiz harbi kaliteli orospu çocuğusunuz benim senle konuştuğum hesabı çaldılar senede onlara yandaşlık yapıyorsun sana açtığım site hala duruyor. Amk köpekleri sizi
Ben bu kişiye hesapta satıcaktım kendisiylede konuştuk bugünde 10k satim dedim hesabı istedi saldım önden sonra bilgileri değişip engelledio hesap çalındı kardeşim vukla özel olarak ilgileniyoruz çalan kişiyle senin problemin nedir sitenin açık oldugunuda duydum?
konu derceyle alakasız kanka. Hesap çalındı @vuk çalan kişiyle özel olarak ilgilenicez biz.Hops Bi Sakin Ol Şimdi Çıkar Kokusu Bi Beni Dinleyin İkinizde Buradanmı Konuştunuz İlk Olarak Spy Denmi Anlaştınız
çalan piç mi yapmış ekstra tokatı ikinciyeo hesap çalındı kardeşim vukla özel olarak ilgileniyoruz çalan kişiyle senin problemin nedir sitenin açık oldugunuda duydum?
Sunayım ig den yazarmısınDerce olduğuna dair kanıt sun.
10K Mevzusu İnstagram Hesabımı Kardeşim 10K İnstagram Hesabını Aldı Paranımı Vermedi ?Ben bu kişiye hesapta satıcaktım kendisiylede konuştuk bugünde 10k satim dedim hesabı istedi saldım önden sonra bilgileri değişip engelledi
aynen kanka
olm olayı bende yanlış anladım. senle konuştuk sana siteni açtım. bunda hem fikiriz senle konuştuğıum hesabı vuka satıcaktım. benle konuşan vukta sahte vukmnuş o benim hesabıumı çaldı sonra da seni tokatlamış.bunun kanıtlarını sunarım benim olayla alakam yokSiktir git amk aptal aptal konuşma hesabı aldıktan sonra kullanıcı adı vs değişti engel yedm