Natureza hakkında dolandırıcılık bildirimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Selam arkadaşlar, beni çoğunuz bilirsiniz ilk önce soracağınız soruyucevaplayayım;

(Adminsin, niye banlamayıp konu açıyorsun ?)
Dün @Mectruy'a bu konuyu danıştığımda şikayet konusu aç dedi ben de niye diye düşündüm açıkçası, sonradan diğer üyelerimizin mağdur olmaması için böylesinin daha doğru olacağı aklıma geldi.

Gelin konuya geçelim.

Elime USA bir hesap geçti, PayPal üzerinden ödeme almam daha kolay olduğu için sahibine yazdım falan fistan konuştuk ve parayı @Natureza'nın belirtmiş olduğu gmail adresine gönderdi.
Bu işlem gerçekleştiği vakitte Cumartesi günüydü ve haftasonu olduğu için parayı çekemediğini Pazartesi sabah 9'da göndereceğini belirtti.
Her neyse sabah 9 oldu para gelecek vs diye kartı yanıma alıp nakit para almadım yanıma, saat 10 oldu 11 oldu derken saat öğlen 2 (14:00) oldu para hala gelmedi
ben de @Natureza'ya yazdım ve bana 3:30'da paranın hesabımda olacağını söyledi, tahmin edin noldu ? saat 3:30 oldu para yine hesabımda yok.
Vakit geçti biraz 10-15 dakika sonra yatar dedi yine yatmadı, kendisine yazdığım vakitte de hiçbir şekilde ulaşamıyorum.
Parayı göndermiş olsa para çoktan gelirdi, 1.5 gün geçti.

Gerekli kanıtlar / ekran görüntüleri:
1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

7.jpeg

8.jpeg

9.jpeg

10.jpeg

Sessizliğimizi korkaklık sananlar elbet yanıldıklarının farkına varacaklar, farkına varana dek mutlu yaşayın.
@Al Simmons @İbrahim @SkullZ

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Elime USA bir hesap geçti, PayPal üzerinden ödeme almam daha kolay olduğu için sahibine yazdım falan fistan konuştuk ve parayı @Natureza'nın belirtmiş olduğu gmail adresine gönderdi.
Bu işlem gerçekleştiği vakitte Cumartesi günüydü ve haftasonu olduğu için parayı çekemediğini Pazartesi sabah 9'da göndereceğini belirtti.
Her neyse sabah 9 oldu para gelecek vs diye kartı yanıma alıp nakit para almadım yanıma, saat 10 oldu 11 oldu derken saat öğlen 2 (14:00) oldu para hala gelmedi
ben de @Natureza'ya yazdım ve bana 3:30'da paranın hesabımda olacağını söyledi, tahmin edin noldu ? saat 3:30 oldu para yine hesabımda yok.
Vakit geçti biraz 10-15 dakika sonra yatar dedi yine yatmadı, kendisine yazdığım vakitte de hiçbir şekilde ulaşamıyorum.
Parayı göndermiş olsa para çoktan gelirdi, 1.5 gün geçti.​
Dilerseniz burayı okumayıp direkt ekran görüntülerine bakabilirsiniz, ekran görüntülerinde de dediklerimim aynısı yazıyor zaten ben özet geçtim.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Herhangi bir açıklama yapmamış. @Natureza açıklama için bekleniyorsun. Mağduriyeti gidermen gerekiyor. Aksi takdirde, sınırsız uzaklaştırılacaksın.

Rating - 100%
Ben dediğin tarihte sanırım ona yazdım sonra ben cevap vermeyince bana yazmıştı işi bırakıcam yapacaksak yapalım falan demişti zaten yapmayacaktım öylesine yazdım ayrıca lütfen şu bozum işlerini işinde sürekli çalışan kişiler ile yapın bir kaç tanıdığım var hatta yönlendirin bu olaylar çok sıkıntı hesap bi kapanır koyar postayı sonra

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
83 Euro yani 1.200 Türk lirası gibi bir miktar kanka
Para muhabbeti inanın sikimde değil, paraya konmayıp parayı yollasaydı daha fazlasını kazanırdı 1 ayda. İhtiyacım var deseydi hepsini de verirdim, bazı üyeler bilir elimden geldiğince bazılarına maddi/manevi yardım ettim. Sikimde olan emeğimin hiçe sayılıp güvenimin kırılması.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Yanlış anlama da bir bok olmaz kanka, zaten paypal ülkede kullanılmıyor her şeyi geç.
Belki de yurtdışında tanıdığı üzerinden bunun ticaretini yapıyordur, böyle yapıyorsa bu illegale girmez. Dolandırıcılıktan güzel bir yargılanır.

S

Silinen üye 147804

@Natureza ne diyorsun?
Hergün spychatten ekmeğinin peşinde olduğunu gösteren paypal gönderileri paylaşıyorsun, diyoruz adam ne güzel ekmeğinin peşinde, eğer avda isen bilelim, umarım makul mantıklı bir açıklaman ve telafin harici @Mehmet ' e karşı güven sağlarsın ve teknik sorunları tek tek açıklarsın, aksini düşünmek bir çok kişiyi zorlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Belirtilen sürede gelmediği için bizzat banladım amk tokatçısını. @Blind Guardian sana da geçmiş olsun bana da olsun. Bakalım, bir dahaki seferlerde iyiliğimizin suistimal edilmemesi dileğiyle.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,575Konular
3,269,270Mesajlar
315,440Kullanıcılar
Üst Alt