merhaba telif Scripti lazm ama HTML şeklinde olacak (.PHP olmucak ) olan varsa bana telegram dan yazsn sc yi hostinge yuklucem eğer sknti cikmazsa 40k veririm
Telegram @theiamkinq
Telegram @theiamkinq
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Oyle Birsey Yok Bro olsada Basit Arayuz olur ve kanmaz bastugin kisilermerhaba telif Scripti lazm ama HTML şeklinde olacak (.PHP olmucak ) olan varsa bana telegram dan yazsn sc yi hostinge yuklucem eğer sknti cikmazsa 40k veririm
Telegram @theiamkinq
knk bı hosting buldm phising destekli ama .PHP kabul etmiyor sadece .html kabul ediyorOyle Birsey Yok Bro olsada Basit Arayuz olur ve kanmaz bastugin kisiler
Tgden Yaz bana sen, 1 aylik illegal izinli cpanel host verm kapanmaz sinirsiz saglicm herseyi snaknk bı hosting buldm ***unacceptable content** destekli ama .PHP kabul etmiyor sadece .html kabul ediyor
Tg @MisyoneraqTgden Yaz bana sen, 1 aylik illegal izinli cpanel host verm kapanmaz sinirsiz saglicm herseyi sna
nickini at knkTgden Yaz bana sen, 1 aylik illegal izinli cpanel host verm kapanmaz sinirsiz saglicm herseyi sna
@Misyoneraqnickini at knk
.php bi script bulup .htmle çevir ama txt çalısırmı bilmemmerhaba telif Scripti lazm ama HTML şeklinde olacak (.PHP olmucak ) olan varsa bana telegram dan yazsn sc yi hostinge yuklucem eğer sknti cikmazsa 40k veririm
Telegram @theiamkinq
işte o calismiyor.php bi script bulup .htmle çevir ama txt çalısırmı bilmem
Çalışmaz ki f open komutu olmadan.php bi script bulup .htmle çevir ama txt çalısırmı bilmem