Instagram hesap kapandı nasıl açabilirim

Arkadaşlar yardım edecek varmı ınstagram pp si koydum hesap anında gitti doğuma istedi telefon no girdim 24 saat içinde yanıt gelicek dedi gelmedi hesap taklitten uçmuş nasıl...

Arkadaşlar yardım edecek varmı ınstagram pp si koydum hesap anında gitti doğuma istedi telefon no girdim 24 saat içinde yanıt gelicek dedi gelmedi hesap taklitten uçmuş nasıl açarım talep filan atmadım ne yapmam lazım ilk yardım edecek var mı

Ekli dosyalar

• 20220217_235719.jpg
    20220217_235719.jpg
    136.9 KB · Görüntüleme: 21
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar yardım edecek varmı ınstagram pp si koydum hesap anında gitti doğuma istedi telefon no girdim 24 saat içinde yanıt gelicek dedi gelmedi hesap taklitten uçmuş nasıl açarım talep filan atmadım ne yapmam lazım ilk yardım edecek var mı
bize bildirin belirtilmiş bir şekilde duruyor orada bilgilerini eksiksiz bir şekilde almanya vpn ve form dilini almanya yapıp gönder mailini kontrol et lnstagramdan mail gelecektir istenilen şeyi yap 20 Dakika içerisinde hesabın açılır

Kendim dm hesaplari için kullandığım yöntem yani . Öyle üzülüyorum sizin gibilerine vs girme !

İnsanları yanlış yönlendirdiğim yok burada birşey bilmiyorsunuz ama kendinizi bir halt zannediyorsunuz
Şuan sen kendini yuceltiyorsun . Ben kapanan dm hesapları icin kullanıp sonuç aldığım yolu anlattım . Ordan zıplıyorsun üzülüyorum sizin gibilere vs . Bilgin yoksa zikrin olmasın . Burda ticaret dönen bişey yok arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum .

132,988Konular
3,280,755Mesajlar
318,400Kullanıcılar
tema48222Son Üye
Üst Alt