-
BraveHeart
Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.
İNFİBYTE SMM HİZMETLERİ / SİTE ÇOK YAKINDA! %100 TÜRK Organik Gerçek Beğeni Hizmetimiz Aktiftir. Anlık Başlar, Saatte 2-3K Gönderim Yapar. Gerçek ve Aktif Kullanıcılardır...
konunu gunde 2 kez uplayabilirsin. İyi forumlar 🙂😊İNFİBYTE SMM HİZMETLERİ / SİTE ÇOK YAKINDA!
%100 TÜRK Organik Gerçek Beğeni Hizmetimiz Aktiftir.
Anlık Başlar, Saatte 2-3K Gönderim Yapar. Gerçek ve Aktif Kullanıcılardır.
Telegram : XS1XQ14 Whatsapp: 05441450189
Ekli dosyayı görüntüle 30207
Ekli dosyayı görüntüle 30203Ekli dosyayı görüntüle 30204
Ekli dosyayı görüntüle 30205
Fiyat Listesi Ve İletişim İçin Yukarıdaki Adreslerden Ulaşım Sağlıyabilirsiniz.
Forumda bu kurala hiç kimse uymuyor, iyi forumlar 🙂😊konunu gunde 2 kez uplayabilirsin. İyi forumlar 🙂😊
Bu kurala kimse uymuyor diye yaptigin seyin dogru oldugunu dusunuyosan yanılıyosun veya herkes yapiyo ben niye yapmayayim diye dusunuyosan 😊Forumda bu kurala hiç kimse uymuyor, iyi forumlar 🙂😊
Yaptığım yanlış olsa mod arkadaşlar ilgilenirdi konuyu kirletmezsen sevinirim.Bu kurala kimse uymuyor diye yaptigin seyin dogru oldugunu dusunuyosan yanılıyosun veya herkes yapiyo ben niye yapmayayim diye dusunuyosan 😊
1- yorum kasmakla ne işim var ?Sorun yok tek taraflı değilim, @Jackson ilgilenir misin? Forumda kurala hiç kimse uymuyor, sırf ben fazladan 2 mesaj attım diye konu silinirse forumu bırakırım 0 şaka. Gereksiz yorumlar yapmayın şurda sırf yorum kasmak için.
Forumda günde 400-500 tane aktif üye oluyor neredeyse, 1 tane şu amk kuralına uyanı bul forumu bırakmazsam orsubu çocuguyum bak1- yorum kasmakla ne işim var ?
2- forumda kural varsa kurala uyulması icin var. Cignenmek icin degil 🙂
Saolasın gülüm teşekkkürler <3escrowsuz islem yapmayalım kg