Professional Hackerlar Nasıl Gizlenir Ve İz Bırakmaz

Rating - 0%
Selamun Aleykum Beyler bu yazılım hdd yi tamamen sıfırlıyor. Herhangi bir izi asla bulamazsınız. Programı çalıştırıp kendi yan hdd emde denedim. Kurtarma programını çalıştırdığımda içinde bi jpeg dosyası bile bulamadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rating - 0%
Selamun Aleykum Beyler bu yazılım hdd yi tamamen sıfırlıyor. Herhangi bir izi asla bulamazsınız. Programı çalıştırıp kendi yan hdd emde denedim. Kurtarma programını çalıştırdığımda içinde bi jpeg dosyası bile bulamadı.

Gerekli Yazılım: Darik's Boot and Nuke (DBAN). Yazılımı http://www.dban.org/ adresinden indirebilirsiniz.

Gerekli Medya: Boş CD, DvD ya da disket

1. DBAN cd imajını yukarıda verdiğim adresten indirin, isteğinize göre disket imajınıda indirebilirsiniz.

2. İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı masaüstünüzde bir klasöre çıkartın.

3. Çıkardığınız .iso dosyasını Img Burn yazılımı ile Cd ya da DvD'ye çekin. Imb Burn ücretsiz bir imaj dosyası yazdırma ve çıkarma aracıdır. The Official ImgBurn Website adresinden indirebilirsiniz kullanımı son derece basittir.

4. Yazdığınız Cd ya da DvD ile bilgisayarınızı başlatın. Bilgisayarınız Bios ayarlarından Cd'den başlatılacak şekilde ayarlanmış olmalıdır. Bu ayarların nasıl yapılacağını bilmiyorsanız ve oluşturduğunu cd ile bilgisayarınızı açamamışsanız bana özel mesaj atabilirsiniz.

5. Enter tuşuna basarak interaktif olarak DBAN'ı başlatın.

6. Üzerindeki verileri sileceğiniz hard disk'i klavyenizdeki yukarı ya da aşağı tuşları ile belirleyin.

7. "Boşluk" (Space) tuşu ile belirlediğiniz hard disk'i seçin.

8. "M" tuşuna basarak silme metodunu seçin.

9. "F10" tuşuna basarak silme işlemini başlatın.

10. İşlem sonunda seçmiş olduğunuz hard disk üzerindeki tüm veriler kalıcı olarak geri getirilemeyecek şekilde silinmiş olacaktır. Artık hard disk'i güvenle satabilirsiniz.

Not: Eğer DBAN sisteminizdeki SATA hard disk'i görmezse bios üzerinden hard disk'i ACHI mode'dan çıkartıp IDE mode'a almanız gereklidir.
Eline sağlık

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%

Mafia bebeğim gelmiş hg miş ellerine sağlık

131,504Konular
3,268,813Mesajlar
315,304Kullanıcılar
Üst Alt