MERHABA HAYIRLI İŞLER HACLİNK ALINACAKTIR

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar elinde güzel DEĞERLİ siteler olan devamlı çalışa biliceğim biri var mı linkler güzel olmak şartıyla

Dohela 

𝔳𝔦𝔯𝔱𝔲𝔞𝔩 𝔪𝔞𝔣𝔦𝔞
Rating - 0%
@WorthLess arkadaşa özel mesaj yollarsanız size yardımcı olacaktır değerli siteleri bulunmaktadır. :)

Ewo-Turk

sh1ver
Rating - 0%
tüm linkcilere yazmış, bendede önceden konuşmuş acaba liste alıp kaybolan sokak efsanelerindenmi bu arkadaş xD

Rating - 0%
arkadaşlar dalga geçiyorsunuz ama ben bu işleri pek bilmediğim için herkes farklı şeyler diyor işin ehli olsam hemen alırım evet aranızda konuştuklarım oluyor kimseyle dalga geçme gibi bir çaba yada zamanını çalma peşinde değilim kuzenim daha iyi hakim olduğu için ondan bilgi alıyorum keşke kendim bilsem zaten çok uğraşmam

WorthLess

Sevilmeyen
Rating - 0%
arkadaşlar dalga geçiyorsunuz ama ben bu işleri pek bilmediğim için herkes farklı şeyler diyor işin ehli olsam hemen alırım evet aranızda konuştuklarım oluyor kimseyle dalga geçme gibi bir çaba yada zamanını çalma peşinde değilim kuzenim daha iyi hakim olduğu için ondan bilgi alıyorum keşke kendim bilsem zaten çok uğraşmam
hocam estağfirullah :) işi ehline emanet etmek gerekir ben beklerim sıkıntı değil

131,612Konular
3,269,693Mesajlar
315,569Kullanıcılar
Üst Alt