⚡ DEV İNDİRİM ⚡ [ Epin - Hesap - Oyun ]

En Ucuz Fiyatlı Pubg Mobile, Zula, Valorant vb. Epinlerin ve Hesapların Satıldığı En Ucuz Satış Merkezi Sadece 14 Gün Sürecek DEV İndirimleri Kaçırma...

En Ucuz Fiyatlı Pubg Mobile, Zula, Valorant vb. Epinlerin ve Hesapların Satıldığı En Ucuz Satış Merkezi

Sadece 14 Gün Sürecek DEV İndirimleri Kaçırma
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LİNK:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SHOPİER İLE GÜVENLİ ÖDEME

satishanem.com daha önce domain host satışı yapıyordu şuan başka bir yola girmişler zaten o zamanda yetkililere bildirimini yapmıştım hizmetin karşılığını vermiyorlar diye demek ki bir işlem yapılmamış üzücü :( dikkatli olun derim shopier arada varsa iade alırsınız ama uğraşmaya gerek yok

satishanem.com daha önce domain host satışı yapıyordu şuan başka bir yola girmişler zaten o zamanda yetkililere bildirimini yapmıştım hizmetin karşılığını vermiyorlar diye demek ki bir işlem yapılmamış üzücü :( dikkatli olun derim shopier arada varsa iade alırsınız ama uğraşmaya gerek yok
o satış hanem adı satıshanem di bu satishanem arada fark var
ayrıca o bana ait değildi ama bu bana ait herhangi bi sorun olursa muhattabınız benim tüm sorumluluğu kabul ediyorum :)
hı ayrıca bilerek shopier koydum araya çünkü bi sorun olursa direk iade alabilirsiniz ama hiçbir sıkıntı olmicağı için benim içim rahat

Dev indirim yazmıssın steam cüzdan kodları normal steamin kendi cuzdan koduyla aynı :D?

2 TL düşürmüşsün neyse umarım site üzerinden kara para aklamıyorsun dur iyi forumlar :D

En Ucuz Fiyatlı Pubg Mobile, Zula, Valorant vb. Epinlerin ve Hesapların Satıldığı En Ucuz Satış Merkezi

Sadece 14 Gün Sürecek DEV İndirimleri Kaçırma
LİNK:

SHOPİER İLE GÜVENLİ ÖDEME

131,915Konular
3,272,589Mesajlar
316,536Kullanıcılar
hahakralixSon Üye
Üst Alt