Yardım Acil

Arkadaşlar yarın ateist hoca ile vs atcaz sınıfça bu gün bize ALLAH yok diyo satanist midir nedir aq bu gün kafa tuttu bize yarın bu konuyu konuşmaya devam etcez dedi nasıl...

Arkadaşlar yarın ateist hoca ile vs atcaz sınıfça bu gün bize ALLAH yok diyo satanist midir nedir aq bu gün kafa tuttu bize yarın bu konuyu konuşmaya devam etcez dedi nasıl susturup otuttururum ben bunu yerine aq yardım edin (Hoca kız bu arada)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kadın bi girer Big bang teorisinden Hücrelerin bölünmesinden çıkar o kadar eğitiminiz o kadar bilginiz olmadığı için cevapta veremezsiniz Cahil konumuna düşersiniz.

ya onu bunu geçtim kendisi bize cahil dio göte bala atanmış hocanın teki
Teknik olarak evet onun nazarında Cahilsiniz haklı mesela @SkullZ un gözünde bende cahilim veya başka birisi benim gözümde cahil çünkü belirli bi Eğitim almış aslında 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi' Aysun Kayacı haklı çünkü Dağdaki çoban belli bir eğitim almamış elbette tüm İnsanlar eşittir asla kimse kimseden üstün değildir ama eğitim değişkenlik gösterdiği için bilgisiz kalabiliyor bazıları. Sokrates Demokrasi hakkında tıpa tıp bunları sorgulamıştır bizi kimler yöneticek yöneticiyi ülke hakkında herhangi bi bilgisi bulunmayan kişinin oy kullanması saçma olmazmıydı. Neyse konu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama Biraz haklı diyebilirim...

133,015Konular
3,280,539Mesajlar
318,427Kullanıcılar
speddSon Üye
Üst Alt