S.a Kardeşim 1 Dk Ayırırmısın Diyen Tipler

Dolandırıcıdır . Sma hastası kızıma yardım etmek istiyorum diyip sapasağlam dilenenleri vardır , veyahut elinde zaten bedava satılan engelli kardeşlerimiz için yapılmış yada...

Dolandırıcıdır . Sma hastası kızıma yardım etmek istiyorum diyip sapasağlam dilenenleri vardır , veyahut elinde zaten bedava satılan engelli kardeşlerimiz için yapılmış yada lösemiler için yapılmış gazeteler vardır onları size duygularınızı kullanarak satmaya çalışıan orospu evlatlarıdır . Asla itibar etmeyiniz . Zamanında bedavasını çıkarıp ben verdiğim kadın defeat hızlıca yanımdan uzaklaşmıştır olmuştur. Bizzat lösevin bunlar üzerinde uyarısı vardır . Boynundaki görevli kartı vs. sahtedir .

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dün denk geldim öğrenciyim lösemi için yardım edermisniz diye bana söyledi kartı görmek isteyince arabada unuttum diye kıvırdı yardım edemem dediğimde ise Ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor diye dönüt aldım bu dönütü aldıktan sonra zabıtayı çağırıp kimlik falan göstermesini istedim kadının alakası yoktu yardım ile ilgili.

Dün denk geldim öğrenciyim lösemi için yardım edermisniz diye bana söyledi kartı görmek isteyince arabada unuttum diye kıvırdı yardım edemem dediğimde ise Ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor diye dönüt aldım bu dönütü aldıktan sonra zabıtayı çağırıp **yasak-içerik** falan göstermesini istedim kadının alakası yoktu yardım ile ilgili.
Analarını sikmek lazım bana bi gün geldi böyle kadını sinirle çevirdim kadın gerçek görevliymiş ücretsiz dağıtılıyomuş bu gazeteler farkındalık için. O gazete ve direkte bi ara lösev kesinlikle gazeteler için ücret talep etmez yazısı vardı söktüm onu ne zaman böyle biri gelse çıkarıyom ceketimin cebinden allah çarpsın tokatçı savar oldumn amınakoym

Analarını sikmek lazım bana bi gün geldi böyle kadını sinirle çevirdim kadın gerçek görevliymiş ücretsiz dağıtılıyomuş bu gazeteler farkındalık için. O gazete ve direkte bi ara lösev kesinlikle gazeteler için ücret talep etmez yazısı vardı söktüm onu ne zaman böyle biri gelse çıkarıyom ceketimin cebinden allah çarpsın tokatçı savar oldumn amınakoym
Tokatçı savar KDLSKDŞDKFŞSLFA

Bu durum sokak hayvanları için de var Denizli'de yaşayanlar bilir forum çamlık çevresinde çok var böyle kişiler tamam adamlar hayvanlara yardım ediyolar ama baya da iyi para kazanıyolar mesela günlük 500 TL kazandıysa diyelim 250 tlsini kendisi yiyo geri kalanını da hayvanlara veriyo veya vermiyor

132,972Konular
3,280,648Mesajlar
318,375Kullanıcılar
lerry112Son Üye
Üst Alt