@thefate_ hakkında şikayet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Buğra ya bir adet site kurdurdum geçen günlerde. Pleskim yoktu ve bugraya scriptimi atıp site açtırttım. 80k maıl bastım ve hıc dusmuyordu. Bugun deneme attım grubuma dusmedı ve bugraya sordum. bugrada apinin degıstırıldıgını söyledi. Plesk @TheFate_ e ait. Yüksek ihtimalde scriptimide çekti. kişi hakkında şikayetcıyım bugrada acıklar durumu @Buğra

@SkullZ @Killer @İbrahim @Al Simmons

Rating - 100%
Sc karşılığında site kurdum doğrudur.İl dışına hastane kontrollerine gittim kaldığım yerde İnternet yoktu.Kendi internetim de bittiği için kimse ile konuşamadım edemedim. @TheFate_ ortağımdır.Kendisine haber veremedim.Blind bana yazdı deneme atıyorum düşmüyor diye.Baktığımda Api değişmişti. @TheFate_ ye yazdım şuan online değil online olunca konuya yanıtını verir. @Blind Guardian özür dilerim dostum 🙏.

Rating - 100%
Öncelikle merhaba olay şöyle o pleski bana bir cocuk saldı normalde benim için yani bugrayla ortaktik biz bugraya saldim site acsin diye bugra tek bize degil bir de blinde acmis daha şimdi haberim oluyor yeni söyledi bana da plesk bana ait degil yani sonrasinda cocukla aramizda bir şey oldu f5 diyip gitti ben bugraya sadece bize acmasi icin verdim pleski blinde site actigindan haberim yoktu

Rating - 100%
Öncelikle merhaba olay şöyle o pleski bana bir cocuk saldı normalde benim için yani bugrayla ortaktik biz bugraya saldim site acsin diye bugra tek bize degil bir de blinde acmis daha şimdi haberim oluyor yeni söyledi bana da plesk bana ait degil yani sonrasinda cocukla aramizda bir şey oldu f5 diyip gitti ben bugraya sadece bize acmasi icin verdim pleski blinde site actigindan haberim yoktu
sikerim cocukla senın aranı ben 80k maıl basmısım kim telafi edicek?

Rating - 100%
LAN MADEN COCUKLA ARANIZDA BİŞİ VAR NEDEN SÖYLEMİYORSUN?? BUGRA NERDEN BİLSİN BENIM 80K MAILIM BOSA GITMIS SONUNA KADAR SIKAYETCIYIM

Rating - 100%
ben sana haksızsın demiyorum burda buğranın bana demeden iş yapması sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,556Konular
3,269,178Mesajlar
315,394Kullanıcılar
kilic.Son Üye
Üst Alt