Satım Forex Yatırım Scripti

Üye ol, para yatır,para cek, whatsapp destek özellikli kazanç göstermeli anlik dolar kuru çeker, kazanci dolar olarakta gösterir. Kripto verilerini binanceden çeker. Script...

Üye ol, para yatır,para cek, whatsapp destek özellikli kazanç göstermeli anlik dolar kuru çeker, kazanci dolar olarakta gösterir. Kripto verilerini binanceden çeker.
Script fiyati 5k dir ciddi alıcılar yazsın.

Ekli dosyayı görüntüle 30592Ekli dosyayı görüntüle 30593Ekli dosyayı görüntüle 30594Ekli dosyayı görüntüle 30595Ekli dosyayı görüntüle 30596Ekli dosyayı görüntüle 30597Ekli dosyayı görüntüle 30599
Telegram @semtex_02 ulasabilirmisiniz hocam

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşın konusunun altına yazıyorum ama arkadaştan bunu alıp , ben tarafından satılan Binance Başlıklı sms panelini de satmaktayım. Arkadaşın scriptiyle iş görür.

Hazir script ise gidip alin hocam. Kendim yazdim full php pdo ile
şöyle bir şey söylemek istiyorum konunu baltalamak değil amacım.
1. bu scripti senin kodlama imkanın yok kanıtlarsan scriptinin daha güzelini sana verebilirim. Her hangi bir admine kanıtlatabilirsin . %100 hazır lisans ile satılan scripti editleyip Türkçe yapmışsın . Kendi görüşüm şudur ki alacak arkadaş lisans problemi yaşayabilir.

şöyle bir şey söylemek istiyorum konunu baltalamak değil amacım.
1. bu scripti senin kodlama imkanın yok kanıtlarsan scriptinin daha güzelini sana verebilirim. Her hangi bir admine kanıtlatabilirsin . %100 hazır lisans ile satılan scripti editleyip Türkçe yapmışsın . Kendi görüşüm şudur ki alacak arkadaş lisans problemi yaşayabilir.
Hiçbir şekilde lisans sistemi yoktur. 100% bana aittir.

11.JPG

Üye ol, para yatır,para cek, whatsapp destek özellikli kazanç göstermeli anlik dolar kuru çeker, kazanci dolar olarakta gösterir. Kripto verilerini binanceden çeker.
Script fiyati 5k dir ciddi alıcılar yazsın.

Ekli dosyayı görüntüle 30592Ekli dosyayı görüntüle 30593Ekli dosyayı görüntüle 30594Ekli dosyayı görüntüle 30595Ekli dosyayı görüntüle 30596Ekli dosyayı görüntüle 30597Ekli dosyayı görüntüle 30599
eline sağlık

131,985Konular
3,273,570Mesajlar
316,703Kullanıcılar
jahseh1Son Üye
Üst Alt