Sahte Dekont!!!

agalar son zamanlarda bu meşhur oldu bu arada artık tokatçı değilim fşksdjgh işlem alabilirsiniz bana biri yazdı 2*fa kıran script için tamam dedim skgjşlkfsdjg esc tutalım...

agalar son zamanlarda bu meşhur oldu bu arada artık tokatçı değilim fşksdjgh işlem alabilirsiniz bana biri yazdı 2*fa kıran script için tamam dedim skgjşlkfsdjg esc tutalım dedim ben para vermem dedi zaten boş iş fln dedi bende okey dedim 200 atarsın dedim oke dedi sonra 200 daha atarsın işlem tamam dedim bu yarım akıllı sahte dekont yapıp attı şfkdsjlşk orospu olmuş artık ar1646409871419.pngkadaşlar ücret gelmeden dekonta bakarak işlem yapmayın!

Ekli dosyalar

• dekont0+.pdf
    61.3 KB · Görüntüleme: 52
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
agalar son zamanlarda bu meşhur oldu bu arada artık tokatçı değilim fşksdjgh işlem alabilirsiniz bana biri yazdı 2*fa kıran script için tamam dedim skgjşlkfsdjg esc tutalım dedim ben para vermem dedi zaten boş iş fln dedi bende okey dedim 200 atarsın dedim oke dedi sonra 200 daha atarsın işlem tamam dedim bu yarım akıllı sahte dekont yapıp attı şfkdsjlşk orospu olmuş artık arEkli dosyayı görüntüle 30792kadaşlar ücret gelmeden dekonta bakarak işlem yapmayın!
bklm

skulz cane bişey sorcam ama yanlış anlama sen bu orospu evlatlarına naptın amk küçük I yaparak lfkjhsdklj skullzx yapıyorlar isimlerini sa kardeşim adminim benş ikfjdlşhgndlk
Yıllardır dedelerimiz der; Meyve veren ağaç, taşlanır.. Teker teker hepsini buluyoruz, imha ediyoruz elimizden geldiğince. Az kaldı bitecek tümü

agalar son zamanlarda bu meşhur oldu bu arada artık tokatçı değilim fşksdjgh işlem alabilirsiniz bana biri yazdı 2*fa kıran script için tamam dedim skgjşlkfsdjg esc tutalım dedim ben para vermem dedi zaten boş iş fln dedi bende okey dedim 200 atarsın dedim oke dedi sonra 200 daha atarsın işlem tamam dedim bu yarım akıllı sahte dekont yapıp attı şfkdsjlşk orospu olmuş artık arEkli dosyayı görüntüle 30792kadaşlar ücret gelmeden dekonta bakarak işlem yapmayın!
f

agalar son zamanlarda bu ünlü oldu bu arada artık tokatçı değilim fşksdjgh işlem yapabilirsiniz bana biri yazdı 2*fa kıran script için tamam dedim skgjşlkfsdjg esc tutalım dedim ben para vermem dedi zaten boş iş fln dedi bende okey dedim 200 atarsın dedim oke dedi sonra 200 daha atarsın İşlem tamam dedim bu yarım akıllı sahte dekont çıkmış olan şfkdsjlşk orospu olmuş artık ar Ekli dosyayı görüntüle 30792kadaşlar ücreti gelen dekonta bakarak işlem yapmayın!

agalar son zamanlarda bu ünlü oldu bu arada artık tokatçı değilim fşksdjgh işlem yapabilirsiniz bana biri yazdı 2*fa kıran script için tamam dedim skgjşlkfsdjg esc tutalım dedim ben para vereyim dedi zaten boş iş fln dedi bende okey dedim 200 atarsın dedim oke dedi sonra 200 daha atarsın İşlem tamam dedim bu yarım akıllı sahte dekont çıkmış olan şfkdsjlşk orospu olmuş artık ar Ekli dosyayı görüntüle 30792kadaşlar ücreti gelen dekonta bakarak işlem yapmayın!
Sdsdsds

+

k

132,805Konular
3,283,438Mesajlar
318,037Kullanıcılar
sryox34Son Üye
Üst Alt