Telif siteniz bedava kurulur, detay için konuya gelin

Selam arkadaşlar ben khalid,biliyoruz ki,bir çok arkadaşımız hesap vurmuyor çünki sitesi yok, böyle teklifle karşınızdayım,sizin bir aylık telif sitenizi sizden para almadan...

Selam arkadaşlar ben khalid,biliyoruz ki,bir çok arkadaşımız hesap vurmuyor çünki sitesi yok, böyle teklifle karşınızdayım,sizin bir aylık telif sitenizi sizden para almadan kuruyorum ama iki şartım var:
1.Her hafta 2 tane 10k ve ya üstü hesap isterim,her halde o kadar hesap vurup iki hesabı çok görmezsiniz
2.Yeni müşteriler bulmak,hatta 5 tane sağlam müşteri kurana 2 aylık hesap falan istemeden site kurarım
Telegram: khalidabaszade

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam arkadaşlar ben khalid,biliyoruz ki,bir çok arkadaşımız hesap vurmuyor çünki sitesi yok, böyle teklifle karşınızdayım,sizin bir aylık telif sitenizi sizden para almadan kuruyorum ama iki şartım var:
1.Her hafta 2 tane 10k ve ya üstü hesap isterim,her halde o kadar hesap vurup iki hesabı çok görmezsiniz
2.Yeni müşteriler bulmak,hatta 5 tane sağlam müşteri kurana 2 aylık hesap falan istemeden site kurarım
Telegram: khalidabaszade
her hafta 2 tane 10k üstü istiyorsun. 10k hesabın degeri 40 tl haftada 2 tane istiyorsun haftada 80 tl ayda 320 tl vermiş oluyorlar sana biraz saçma degil mi forumda 25 30'a kuruyorlar site :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,002Konular
3,273,901Mesajlar
316,746Kullanıcılar
kaanxrddzSon Üye
Üst Alt