NAO 5K Coinimi vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
orospu çocuğuna bak dünki boka bak sen ne diyo sedat babasına piç kurusu siktir @Killer @SkullZ bana küfür ediyo çok üzülüyom ban atın şu amcığa
Tamamen yalandır şuan benim anama küfür ediyor coinimi atmıyor şerefsiz pic piçlik yapma pic anaya babaya küfür değildir kişisel küfürdür anasız babasız son terbiye almamissin iftira atıyorsun benim anama küfür edip konuyu sabote ediyorsun beni yenemiyceksiniz şerefsizlik yapma

NAO

mra'

SOYTARI
Rating - 100%
Tamamen yalandır şuan benim anama küfür ediyor coinimi atmıyor şerefsiz pic piçlik yapma pic anaya babaya küfür değildir kişisel küfürdür anasız babasız son terbiye almamissin iftira atıyorsun benim anama küfür edip konuyu sabote ediyorsun beni yenemiyceksiniz şerefsizlik yapma
1.

anasıyla babası arasında yasal bir evlilik bağı olmaksızın dünyaya gelmiş olan çocuk.

2.

HALK AĞZINDAN

babası belirsiz çocuk.

Google amcadami yalan soyluyo yarram

Rating - 100%
Adam kazanınca ben 10k attım hemen tekrar gel dedi 5K çift dedi salla dedi salladim tek çıktı şimdi 5K atmıyor atmazsa benden küfür yer anasına babasina asla sovmedim ikisi konumu sabote etmeye çalışıyor verin coinleri sövmüyorum kendinize sövdürüyorsunuz ben size böyle yapmadım hemen attım Coinleri @Killer @SpyAdmin @İbrahim @SkullZ

Rating - 100%
1.

anasıyla babası arasında yasal bir evlilik bağı olmaksızın dünyaya gelmiş olan çocuk.

2.

HALK AĞZINDAN

babası belirsiz çocuk.

Google amcadami yalan soyluyo yarram
Burda anaya babaya küfür edilmiyor anasız babasız diyor terbiyesizsin ben size 10K attım hemen 5K kazandım siz atmadiniz ikinizde kaçtiniz ben kaçar dediniz afk kaldınız şimdide beraber gelip bana engel olmaya atmamaya çalışıyorsunuz iftira atıyorsunuz verin coinlerimi

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
olm siz manyak mısınız adminler coin atmadı diye ilgilenmez boş konu açmayın vermediyse bidaha oynamazsınız olur biter yormayın adminleri gereksiz konular için.

Rating - 100%
Burda anaya babaya küfür edilmiyor anasız babasız diyor terbiyesizsin ben size 10K attım hemen 5K kazandım siz atmadiniz ikinizde kaçtiniz ben kaçar dediniz afk kaldınız şimdide beraber gelip bana engel olmaya atmamaya çalışıyorsunuz iftira atıyorsunuz verin coinlerimi

olm siz manyak mısınız adminler coin atmadı diye ilgilenmez boş konu açmayın vermediyse bidaha oynamazsınız olur biter yormayın adminleri gereksiz konular için.
Olmaz kardeş beni biri şikayet etmişti ben coinleri atmadim diye istiyorum coinlerimi

NAO

mra'

SOYTARI
Rating - 100%
Adam kazanınca ben 10k attım hemen tekrar gel dedi 5K çift dedi salla dedi salladim tek çıktı şimdi 5K atmıyor atmazsa benden küfür yer anasına babasina asla sovmedim ikisi konumu sabote etmeye çalışıyor verin coinleri sövmüyorum kendinize sövdürüyorsunuz ben size böyle yapmadım hemen attım Coinleri @Killer @SpyAdmin @İbrahim @SkullZ
Olay öyle olmadı başta Sedatla 5k girdi kazandı biz 13k attık 10k white attı 3k ben attım yani 7k fazla attik geri at dedimizde banane fakan dedi atmasaydiniz dedi sonra 10k girdik kazandım 10kmi attı sonra 5k girdik atmadim çünkü bana pic dedi yani babası belli olmayan demek onu dedi bende coini atacaktım sonra bunu gördüm atmadım zaten 7k fazla atmıştık ordan kesmek hatta 2k fa fazladan atmış olduk hala agliyo ve ailevi küfür ediyo bağlanmasını istiyoruz @İbrahim , @SkullZ , @Al Simmons

Rating - 100%
Olmaz kardeş beni biri şikayet etmişti ben coinleri atmadim diye istiyorum coinlerimi
Ben atiyordan
Olay öyle olmadı başta Sedatla 5k girdi kazandı biz 13k attık 10k white attı 3k ben attım yani 7k fazla attik geri at dedimizde banane fakan dedi atmasaydiniz dedi sonra 10k girdik kazandım 10kmi attı sonra 5k girdik atmadim çünkü bana pic dedi yani babası belli olmayan demek onu dedi bende coini atacaktım sonra bunu gördüm atmadım zaten 7k fazla atmıştık ordan kesmek hatta 2k fa fazladan atmış olduk hala agliyo ve ailevi küfür ediyo bağlanmasını istiyoruz @İbrahim , @SkullZ , @Al Simmons
Tamamen yalan söylüyor dediği gibi olmadı çünkü SS yok 10K girdik ilk başta benim 10Kyi atamadilar @SpyWhite attı onların coini atamadiklari için çünkü ben kazandım hakkım atması lazım sonra nao dediki gel 10K dedi kazandi hemen hesabına attım 10K yi sonra bana dediki tekrar 5K gel dedi tamam dedim ben kazandım Şimdi 5K mi atmadı çünkü ne dedi biliyormusunuz bu Sedat pekerle görmedim duymadım bilmiyorum dedi sonra nao dediki ben çıkıyorum bunları söylerken ben hayla bana coinleri atması için çırpınıyorum en sonunda pic dedim bunu atmadığı için dedim ondan önce demedim yalan söylüyor çünkü @Killer @SpyAdmin @SkullZ

Rating - 100%
Coinlerimi atmadı olay anlık yaşandı ben anlık bunların coini atiyorsam bunların da benim coinlerimi atmalari gerekiyor çünkü hepsini zar oyununda yeniyorum SS ler mevcuttur 10k kazandığım da bunların coini @SpyWhite attı çünkü adam gördü benim kazandığını yoksa atmazdi bana 10K coin yardım edin 5k kazandım vermiyorlar ben ise onlara hemen attım Coinlerini vermediler bende küfür ettim hayla vermiyorlar çünkü küfür etmiycem adalet yerini bulmalı konumu sabote etmeye çalışıyorlar @Killer @SkullZ

Rating - 100%
10K kazanınca benden it gibi yalvardı at at diye ben 5K kazanınca vermiyor coinlerimi dalga geçiyor
Screenshot_2022-03-04-23-34-40-817_com.android.chrome.jpg

rus 

seclusion
Rating - 100%
ASDLEIQWOPEQWIEPQWIQWOPEIQWOPE, BU KADAR APTALCA BİR KONU GÖRMEDİM

Rating - 0%
Atmayinca küfür etmiş anladım kadarıyla dolandirdinizmi lan çocuğu 😂

Rating - 100%
Küfür edilmesine karşıyız ama sorunun temeline inersek kendisi 5k kazanmış onu atmamış. @NAO

Banı bu seferlik açıyorum. 5K atmazsa bana yaz.

Son düzenleme:

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
forumda her zaman bir kargaşa her zaman bir tartışma, insanca barış içerisinde muhabbet edip yaşıyamıyor musunuz adamın hakkı neyse ver 5K Coin için birbirinizi üzmeye değer mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,130Mesajlar
315,398Kullanıcılar
Üst Alt