Forumda bana satasiyorlar herkes bana satasiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Merhaba @Al Simmons yorumu sana bırakıyorum benim ailevi değerlerime küfür ediliyor ama ben konu açmaktan şikayet etmekten başka birşey yapamıyorum adaletli bir insan olduğunu benim banimi açarak gösterdin sakın yanlış anlamayın adminim sizi yargılamiyorum ama bu iki şahıs ben nedersem bize kimse bişey yapamaz biz buranın agasiyiz biz buranın marabasiyiz diyor resmen 2 şahıs @eemedya ve @Serkancnr den şikayetciyim 😞😥 benim anneme aileme küfür ediyorlar ve şikayet etsende birşey olmaz diyorlar bana kimsenin annesine babasına küfür etmedim ettiysem @eemedya ispatlasin bunu ss göstersin bana ss gösteremiyorsun demi ? Çünkü adalet kanıtla belli olur @Al Simmons lütfen SS lere bakarmisin cumhurbaşkanim @SpyAdmin lütfen yardım et abi
Screenshot_2022-03-05-21-08-39-122_com.android.chrome.jpgScreenshot_2022-03-05-21-08-31-063_com.android.chrome.jpgScreenshot_2022-03-05-20-34-00-376_com.android.chrome.jpg

Rating - 100%
Üzmeyin lan şu çocuğu
Teşekkür ederim ama forumda yeniyim diye bunu bana yapıyorlar anneye ve aileye küfür etmenin haklı bir nedeni bulunmuyor ben diğer konumdada kimsenin annesine küfür etmedim bunlar bana hem şahsi küfür ediyor hemde ailevi değerlerime küfür ediyor @Al Simmons lütfen yardım et

Rating - 100%
Merhaba @Al Simmons yorumu sana bırakıyorum benim ailevi değerlerime küfür ediliyor ama ben konu açmaktan şikayet etmekten başka birşey yapamıyorum adaletli bir insan olduğunu benim banimi açarak gösterdin sakın yanlış anlamayın adminim sizi yargılamiyorum ama bu iki şahıs ben nedersem bize kimse bişey yapamaz biz buranın agasiyiz biz buranın marabasiyiz diyor resmen 2 şahıs @eemedya ve @Serkancnr den şikayetciyim 😞😥 benim anneme aileme küfür ediyorlar ve şikayet etsende birşey olmaz diyorlar bana kimsenin annesine babasına küfür etmedim ettiysem @eemedya ispatlasin bunu ss göstersin bana ss gösteremiyorsun demi ? Çünkü adalet kanıtla belli olur @Al Simmons lütfen SS lere bakarmisin cumhurbaşkanim @SpyAdmin lütfen yardım et abi
Ekli dosyayı görüntüle 30843Ekli dosyayı görüntüle 30844Ekli dosyayı görüntüle 30845
Yazık ya sövmeyin adama aq

Rating - 100%
Yazık çocuğa demişlerde aga bu çok sinsi benden söylemesi
Nerem sinsi kardeş 3-4 kişi birbirlerine kardeşim diyor benim kardeşim yokki forumda birini kardeşim sanmıştım oda kalleş çıktı bana sövüyor adam emedya hayla anneme küfür etmeye devam ediyor @Al Simmons @SpyAdmin ssler mevcuttur

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-05-21-27-24-135_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-05-21-27-24-135_com.android.chrome.jpg
    519.6 KB · Görüntüleme: 11
E

eemedya

Teşekkür ederim ama forumda yeniyim diye bunu bana yapıyorlar anneye ve aileye küfür etmenin haklı bir nedeni bulunmuyor ben diğer konumdada kimsenin annesine küfür etmedim bunlar bana hem şahsi küfür ediyor hemde ailevi değerlerime küfür ediyor @Al Simmons lütfen yardım et
200 k üye arasında En İbneside sensin Tüm herkesle sorunun var . Adam akıllı dur dedik yine durmadın. Dün coin at diye sikimizi yalayan adam bize kalkıp veledi zina diyor . Aciyorum haline Hakettiysem banimida yerim hadi şimdi siktir git .

Rating - 100%
@Al Simmons nao Coinimi atmazsa yaz demiştin atmıyor abi lütfen yardım et bunların hepsi dünde bana böyle yaptılar ekip olmuşlar çete olmuşlar Screenshot_2022-03-05-21-29-11-110_com.android.chrome.jpg

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
Bu kaşarın oglu 1 haftadır insanları çileden çıkardı herkese sülük gibi yapışıp salça oluyor agresif yapıyor konulara gidip hesap döner felan muhabetti yapıyor chatte erkeklik yapıyor küfüru yiyince de hemen al simonsa sakso moduna geciyor bunun anasi bunu doğurmamis sıçmis max yaşı 17 banlarsaniz da banlayin bu salakla uğraşmam gun içinde en azından

Rating - 100%
200 k üye arasında En İbneside sensin Tüm herkesle sorunun var . Adam akıllı dur dedik yine durmadın. Dün coin at diye sikimizi yalayan adam bize kalkıp veledi zina diyor . Aciyorum haline Hakettiysem banimida yerim hadi şimdi siktir git .
Savunman bumu ? Bana durduk yere söven sensin @eemedya adam ol biraz

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
Bu kaşarın oglu 1 haftadır insanları çileden çıkardı herkese sülük gibi yapışıp salça oluyor agresif yapıyor konulara gidip hesap döner felan muhabetti yapıyor chatte erkeklik yapıyor küfüru yiyince de hemen al simonsa sakso moduna geciyor bunun anasi bunu doğurmamis sıçmis max yaşı 17 banlarsaniz da banlayin bu salakla uğraşmam gun içinde en azından
@eemedya ve @Serkancnr gardaşıma bir şey olursa forumu bende bırakırım.

S

Silinen üye 7004

Kimsenin yeniliği ile bunun bir alakası yok bilader efendiliğiyle gelene abiliğimizide kardeşliğimizide fazlasıyla yapıyoruz evel Allah ister enbiyayı ister beni git chatte istediğine sor anlatsınlar nasıl insanlar olduğumuzu. Sen dün gelip benim için Allah ile ilgili mizah yaptı gibi bir ithamda bulundun. Beni chatte özellikle yakınlarım çok iyi bilir inanıp inanmamaları beni ilgilendiren bir durum olmamasına rağmen bu tarz durumlara hassas yaklaşan kendim yapmadığım gibi başkaları yaptığındada tepkimi her daim koydum. Daha dün gelmişsin astığım estik kestiğim kestik hesabı takılıyorsun. Adam olmayı öğretecekmişte bilmem ne. Lan sen kimsin zırtapoz ? Kendin ne olmuşsunda milleti yargılayıp birşeyler öğreteceksin. Aklı uçkurunda gezen çocuksun başka forumlardada araştırdım seni n.de arşivlerinden başka baktığın konu göremedim. Önce bir duruşun olsun sonra kalk bizi yargıla. Allah şahidim canını yakarım senin sınırını duracağın yeri bil.

Rating - 100%
Kimsenin yeniliği ile bunun bir alakası yok bilader efendiliğiyle gelene abiliğimizide kardeşliğimizide fazlasıyla yapıyoruz evel Allah ister enbiyayı ister beni git chatte istediğine sor anlatsınlar nasıl insanlar olduğumuzu. Sen dün gelip benim için Allah ile ilgili mizah yaptı gibi bir ithamda bulundun. Beni chatte özellikle yakınlarım çok iyi bilir inanıp inanmamaları beni ilgilendiren bir durum olmamasına rağmen bu tarz durumlara hassas yaklaşan kendim yapmadığım gibi başkaları yaptığındada tepkimi her daim koydum. Daha dün gelmişsin astığım estik kestiğim kestik hesabı takılıyorsun. Adam olmayı öğretecekmişte bilmem ne. Lan sen kimsin zırtapoz ? Kendin ne olmuşsunda milleti yargılayıp birşeyler öğreteceksin. Aklı uçkurunda gezen çocuksun başka forumlardada araştırdım seni n.de arşivlerinden başka baktığın konu göremedim. Önce bir duruşun olsun sonra kalk bizi yargıla. Allah şahidim canını yakarım senin sınırını duracağın yeri bil.
Birde üste çıkmaya çalışıyorsun konunun seninle alakası yok seninle alakam yok bile seni tanımıyorum bile neden bana böyle açıklamalar yapıyorsun yalan iftara atıyorsun astigim astık kestigim kestik dediğim yeri SS at da adminler de görsün anneme küfür aileme küfür ederse bende derim tabiiki zoruma gittiği için adam ol diye sana terbiye vericem diye çünkü ben küfür etmiyorum

S

Silinen üye 7004

Gelmiş enbiyaya keko vs diyor daha 5 dakika önce kral adamdır coin at derken. Hayatındaki tek vasfın klavye üzerinde birilerine yapamayacağın ithamlarda bulunmak birşeyler hayal etmek ancak koltuk patatesi bir dombili olduğun için bir baltaya sap olamamak. Kimsenin dış görünüşü larakterini zartını zurtunu eleştirecek adam sen değilsin kardeş. Yöneticiler reel koymamıza ses çıkarmıyorken keko yakıştırması yapıyor birde hahahaha. Yok reelde tek yumruklukmuşuzda birşeyler ya vallahi acıyorum sana Ekrem.

S

Silinen üye 7004

Birde üste çıkmaya çalışıyorsun konunun seninle alakası yok seninle alakam yok bile seni tanımıyorum bile neden bana böyle açıklamalar yapıyorsun yalan iftara atıyorsun astigim astık kestigim kestik dediğim yeri SS at da adminler de görsün anneme küfür aileme küfür ederse bende derim tabiiki zoruma gittiği için adam ol diye sana terbiye vericem diye çünkü ben küfür etmiyorum
Dün bana yaptığın ithamlardan ve chatteki mevzularından dolayı dahil oldu enbiya siktiğimin kafasızı sal klavyeyi fareyi 31 i bırakta kitap oku pc başında beynini peynir ekmekle yemişsin. Üste çıkacağımda yok kimseye gidipte tek kelime yalan beyanda edecek değilim. Üstüne çıkmak istesemde emin ol şuraya tek kelime etmem seni eze eze dümdüz ederim

Rating - 100%
Attığın Sslerde bile hep bana küfür ediyorsun alttan alıyorum gülüyorum Birde kanıt sunmuş gibi birşeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun en büyük SS şuan bende @Al Simmons @SpyAdmin yardım edin lütfen Allah için kimseye satastigim yok banim açıldı chate sa yazdım @Tampich geldi bana sen ginemi geldin yazdı bana ve küfürler etmeye başladı

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
Tipe bak ya vasıfsız eleman amk hic bi işe yaramaz ha bu bunun hayatta bi beklentisi olamaz çok saçma sapan bir varlık olarak dünyaya gelmiş

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
tamam yeter bu kadar adminleri yaladığın şimdi pcyi kapatıp annenin yanına meyve yemeye gidebilirsin aq veledi

S

Silinen üye 7004

Ya ss sininde amına koyayım seninde amına koyayım sana küfür ediyorum diye ban yiyeceksemde yiyeyim sen hakediyorsun oğlum. Her zaman chatte derim " Hadsize haddini bildirmek 40 yetim sevabına eşdeğerdir" diye. Yine diyorum sen hadsizsin kardeş sen küfürlerin en büyüğünüde hakediyorsun.

E

eemedya

Neyse ne Bukadar Adamın Huzurunu bozan birinin Forumda Barınmasıni istemiyorum. Level 2 için Coin vs Satın aldiysa iadesini falan hepsini ben karşılıyorum . Eğer benim Tarafımdan huzuru bozulan vs Varsa Benide Banlayabilirsiniz hayırlı Akşamlar . @SkullZ @Killer @Al Simmons @İbrahim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,524Mesajlar
315,518Kullanıcılar
mewo186Son Üye
Üst Alt