Ölen Anneme edilen küfürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Herkese Merhaba İlk öncelikle ben kötü biri değilim kimseyle uğraşmak istemem kimseyle uğraşmayı sevmem ama Çok özlediğim halde sarılamadığım insanlar var mesela annem Annemin öldüğünü söylemedim çünkü anneme edilen o kadar iğrenç küfürler vardı ki çekmedim bile SS de mevcuttur herneyse artık dayanamıyorum ve bu beni şikayet etmeye mağruz bırakıyor @eemedya ve @Tampich banlı olduğum halde Multi hesaptan izliyorum onları ben durduk yere aileme küfür ediyorlar ve onlara coin yoluyla anneme küfür etmeyin dememe rağmen ediliyor belki siz anlamazsınız ne dediğimi ama annenize iyi bakın çünkü o acı tahmin edildiğinden daha büyük chatte sadece elim kolum bağlı anneme edilen küfürleri izliyorum ama önemli değil çünkü o artık yok evet bagzi insanlar çıkıp şimdi duygu sömürüsü yapıyorsun diyip beni kusurlu bulacak eğer annemi savunuyorsam zoruma gittiği için küfür ediyorsam bu benim en büyük kusurum olsun @Nephthys e teşekkür ederim ve @Elessya.phpb ye teşekkür ederim anneme küfür edilmesini istemedi ve nephtyhs de bunu durduğu için bence adminlik senin gibi güzel insanlara yakışıyor herneyse Cheatte sadece Anne kelimesi gecen ve elim kolum bağlı olduğu halde şahsiyetime küfür edildi Halbuki biz bu konuyu @Killer ve @SkullZ ile kapattığımizi sanıyordum beni tekrar cezalandırmaniz artık umrumda değil eğer şuan bul bile ben elim kolum bağlı olduğu halde bunları görüyorsam Yorumu size bırakmak istiyorum Herneyse Sensiz dünyanın tadı tuzu yok be annem senden ne istediler be gülüm.

Keşke sizde benim yerimde olsaydınız şuan konuşurken nefesim daralıyor çünkü ilgi çekmeye çalışmıyorum böyle düşünüyorsan Görüntülere bak ve tekrar yazımı oku Annem ölmeseydi eğer belki takmazdim bu kadar çünkü

Anne ve babanın değeri ölünce anlaşılıyormus Annem yaşasaydı belki alttan alırdım ama benim bu konuları uzatmamın sebebi anneme edilen küfürlerdi .

Bir şeye ihtiyacın olursa ara derdin, sana ihtiyacım var şimdi ben kimi arıyım annem. Seni seviyorum Ve gözlerim dolu bir şekilde burdan gidiyorum çünkü gözlerim dolduğu için ekranı göremiyorum. dikkat edin seni seviyorum anne.

Screenshot_2022-03-06-03-44-49-890_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2022-03-06-03-39-16-095_com.android.chrome.jpgScreenshot_2022-03-06-03-39-35-459_com.android.chrome.jpgScreenshot_2022-03-06-03-34-05-756_com.android.chrome.jpgScreenshot_2022-03-06-03-30-35-440_com.android.chrome.jpg
screenshot_2022-03-06-03-39-35-459_com-android-chrome-jpg.30879

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-06-03-39-35-459_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-06-03-39-35-459_com.android.chrome.jpg
    561.7 KB · Görüntüleme: 167
E

eemedya

Sana bişey diyeyim mesajı hiç okumadim ama sen kaliteli bir ibnesin naparsan yap ben sözümden Caymam annesine ve ailevi değerlerine değer verren bir insan asla ama asla bukadar kışkırtma yapmaz Allah'a emanet diyeceklerim bukadar . 😌

S

Silinen üye 7004

Sana tgmide nomuda instamıda tüm iletişim adreslerimide verdim be amına koduğumun çocuğu seni annesi ölmüşmüş sözde uyarmış birde bizi senin varya tazmanya canavarı olup döndüre döndüre kelleni almak lazımda bakma dümen yapıyor birde pü amını astarını siktiğim

E

eemedya

Gerçekten forumda hatırı sayılı herkesle sorunu var şu çocuğun ve hala devam ediyor benim son mesajimdir şu ya şu çocuğu serdar abi ip ile banlasn yada bizi banlasin rahat edelim gerçekten yeter . Haylrli geceler 🌹

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
D-Dostum ilk öncelikle basin saolsun 🙁 bana dusmesede bi kac dicek seyim var

1- rahatsiz oluyosan foruma girmeyebilirsin.
2- kufur ettiklerinde mesela sikerim diyince sikmis olmuyo bos koy.

Rating - 0%
@SpyAdmin @Al Simmons @İbrahim

Merhaba bu şahsiyetler elim kolum bağlı olduğu halde ettiği küfürler ve üstüne onların hayla chatte konuşması ve benimde onlara coin yoluyla bildiğim sözleri söylemem adminlerin hiç adaletli olmadığını gösteriyor eywallah

E

eemedya

@SpyAdmin @Al Simmons @İbrahim

Merhaba bu şahsiyetler elim kolum bağlı olduğu halde ettiği küfürler ve üstüne onların hayla chatte konuşması ve benimde onlara coin yoluyla bildiğim sözleri söylemem adminlerin hiç adaletli olmadığını gösteriyor eywallah
Adalet bir insan olsaydı ilk başta seni yerle yeksan ederdi kalitesiz bir insansın hayla daha yazmaya ve kışkırtmaya devam etmen hiç güzel birşey değil yaşını ve başını al lütfen bizi rahatsız etme sıkıldk çünkü

Rating - 0%
Adalet bir insan olsaydı ilk başta seni yerle yeksan ederdi kalitesiz bir insansın hayla daha yazmaya ve kışkırtmaya devam etmen hiç güzel birşey değil yaşını ve başını al lütfen bizi rahatsız etme sıkıldk çünkü
Evet burda kalitesiz olduğunu söylüyorsun chatte gelen son pişmanlık duygusu üst yönetim kararlarını verecektir emin ol onlara güveniyorum sen olmasan da olur bu formda ben olmasam da olur ama emin ol kalitesiz bir insan varsa oda sensin. İyi geceler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-06-04-30-45-359_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-06-04-30-45-359_com.android.chrome.jpg
    667.2 KB · Görüntüleme: 17
S

Silinen üye 7004

Sence ban yemekten korkan tiplere mi benziyoruz biz bilader ? Sana zaten ban yemeyi göze alarak sövdük hep hatta hepte dedikki ya bizi banlayın yada onu çee kendini avutma ya edebinle adabınla otur yada sus köşende bekle yetkilileri sana açıklama yapmakta yordu sende baydın yeter kabak tadı verdin

E

eemedya

Sence ban yemekten korkan tiplere mi benziyoruz biz bilader ? Sana zaten ban yemeyi göze alarak sövdük hep hatta hepte dedikki ya bizi banlayın yada onu çee kendini avutma ya edebinle adabınla otur yada sus köşende bekle yetkilileri sana açıklama yapmakta yordu sende baydın yeter kabak tadı verdin
Benim dış sesim saol cnm 😘

Rating - 0%
Evet seni yordum demi elim kolum bağlı olduğu halde sen durduk yere küfür ederken bana ben baydim seni bravo kalıcı ban istiyorum bana edilen küfürler yarın başka birinin annesine de edilir annenizin olmadığını düşünün beni anlayacaksiniz @SpyAdmin @Al Simmons

S

Silinen üye 7004

Sana küfür az bile emin ol. Burada kimlere neler neler yaptım ben swn küfürle kaldığına otur şükret git 2 rekat şükür namazı kılda Allah'ım sen bana akıl ihsan eyle ben çok hatalar ettim tövbe edip affına sığınıyorum sen affeyle diye dualar et zırtapoz

E

eemedya

Sürekli aynı sekillerde coin atıp kiskirtip bişey diyince ss alıyor bizim rahabitilasyondaki Fikriye abla senden daha iyi aq

E

eemedya

En azindan konuşacağı yeri saygısını sevgisi korkuyor kadın hemde 45 50 yaşında raporu %85 civarında yinede senden daha sağlıklı karar verip uyguluyor gerçekten yazık senin gibi bir gence 😌

Rating - 0%
Çıkayım kardeşim sabahtan beri ver konum diyorum ya havle vela kuvvet telegram @egmsube at konum
İsminden ve profilinden velet olduğun anlaşılıyor gercekten beni öldür diye yalvarmani istemiyorum bana yol al sadece beni güldüren tek şey bu senden daha iyim senden daha güçlüyüm senden daha adamım

S

Silinen üye 7004

İsminden ve profilinden velet olduğun anlaşılıyor gercekten beni öldür diye yalvarmani istemiyorum bana yol al sadece beni güldüren tek şey bu senden daha iyim senden daha güçlüyüm senden daha adamım
Tamam kardeşim öylesin ve ben aynen tarif ettiğin gibiyim sen bana konumunu gönderde sana bir kahve ısmarlıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,576Konular
3,269,276Mesajlar
315,444Kullanıcılar
AntaresSon Üye
Üst Alt