Herkese Merhaba İlk öncelikle ben kötü biri değilim kimseyle uğraşmak istemem kimseyle uğraşmayı sevmem ama Çok özlediğim halde sarılamadığım insanlar var mesela annem Annemin öldüğünü söylemedim çünkü anneme edilen o kadar iğrenç küfürler vardı ki çekmedim bile SS de mevcuttur herneyse artık dayanamıyorum ve bu beni şikayet etmeye mağruz bırakıyor @eemedya ve @Tampich banlı olduğum halde Multi hesaptan izliyorum onları ben durduk yere aileme küfür ediyorlar ve onlara coin yoluyla anneme küfür etmeyin dememe rağmen ediliyor belki siz anlamazsınız ne dediğimi ama annenize iyi bakın çünkü o acı tahmin edildiğinden daha büyük chatte sadece elim kolum bağlı anneme edilen küfürleri izliyorum ama önemli değil çünkü o artık yok evet bagzi insanlar çıkıp şimdi duygu sömürüsü yapıyorsun diyip beni kusurlu bulacak eğer annemi savunuyorsam zoruma gittiği için küfür ediyorsam bu benim en büyük kusurum olsun @Nephthys e teşekkür ederim ve @Elessya.phpb ye teşekkür ederim anneme küfür edilmesini istemedi ve nephtyhs de bunu durduğu için bence adminlik senin gibi güzel insanlara yakışıyor herneyse Cheatte sadece Anne kelimesi gecen ve elim kolum bağlı olduğu halde şahsiyetime küfür edildi Halbuki biz bu konuyu @Killer ve @SkullZ ile kapattığımizi sanıyordum beni tekrar cezalandırmaniz artık umrumda değil eğer şuan bul bile ben elim kolum bağlı olduğu halde bunları görüyorsam Yorumu size bırakmak istiyorum Herneyse Sensiz dünyanın tadı tuzu yok be annem senden ne istediler be gülüm.
Keşke sizde benim yerimde olsaydınız şuan konuşurken nefesim daralıyor çünkü ilgi çekmeye çalışmıyorum böyle düşünüyorsan Görüntülere bak ve tekrar yazımı oku Annem ölmeseydi eğer belki takmazdim bu kadar çünkü
Anne ve babanın değeri ölünce anlaşılıyormus Annem yaşasaydı belki alttan alırdım ama benim bu konuları uzatmamın sebebi anneme edilen küfürlerdi .
Bir şeye ihtiyacın olursa ara derdin, sana ihtiyacım var şimdi ben kimi arıyım annem. Seni seviyorum Ve gözlerim dolu bir şekilde burdan gidiyorum çünkü gözlerim dolduğu için ekranı göremiyorum. dikkat edin seni seviyorum anne.

Keşke sizde benim yerimde olsaydınız şuan konuşurken nefesim daralıyor çünkü ilgi çekmeye çalışmıyorum böyle düşünüyorsan Görüntülere bak ve tekrar yazımı oku Annem ölmeseydi eğer belki takmazdim bu kadar çünkü
Anne ve babanın değeri ölünce anlaşılıyormus Annem yaşasaydı belki alttan alırdım ama benim bu konuları uzatmamın sebebi anneme edilen küfürlerdi .
Bir şeye ihtiyacın olursa ara derdin, sana ihtiyacım var şimdi ben kimi arıyım annem. Seni seviyorum Ve gözlerim dolu bir şekilde burdan gidiyorum çünkü gözlerim dolduğu için ekranı göremiyorum. dikkat edin seni seviyorum anne.