İnan bana bagzi insanlara söz vermeseydim bırak konumu ben gelirdim yanına denetimim var kendimi riske atacak kadar salak değilimTamam kardeşim öylesin ve ben aynen tarif ettiğin gibiyim sen bana konumunu gönderde sana bir kahve ısmarlıyım

Ben sana ne diyorum sen bana nediyorsunKızlar görsün veya görmesin senin amacın tribünlere oynamak mı yoksa cidden sözde adamlığını deşikanlılığını zartını zurtunu bana belli edebilmek mi sen gelme ben gelirim sana yeterki bi konum bi adres birşey gönder![]()
Adres versene bana özelden telefon numaranı da atsana bı senKızlar görsün veya görmesin senin amacın tribünlere oynamak mı yoksa cidden sözde adamlığını deşikanlılığını zartını zurtunu bana belli edebilmek mi sen gelme ben gelirim sana yeterki bi konum bi adres birşey gönder![]()
Adres versene bana özelden veya burdan telefon no da verKızlar görsün veya görmesin senin amacın tribünlere oynamak mı yoksa cidden sözde adamlığını deşikanlılığını zartını zurtunu bana belli edebilmek mi sen gelme ben gelirim sana yeterki bi konum bi adres birşey gönder![]()
Daha numaran fake çocuk senin konumunu ver +90 numara sal bana+17402563926 yaz wp atayım konum
Amına koydugumun korkaği seni ahkem kesiyordun Real numaranı versene banaDaha numaran fake çocuk senin konumunu ver +90 numara sal bana

La senin baban bana realde dayı çeker aqSenin gibi böyle çok çocuk çıktı realdan sanaldan sallayan hepsinin de yanına gidince abi çektiler bana bıraktım kimseyle uğraşmıyorum artık zoruma gidiyor ben psikolojisi bozuk biriyim sal beni amına koydugumun iti
Ver sen konumu bende bulurum numaranı sal senOnda wp yokki am çullaması kaç kere attım sana bugün numara git bul![]()

Elazığ merkez gel dino de tanımayan 1 kişi yok zaten senin kellen boynumuzun borcu oldu@Nephthys @Al Simmons bana adres versin yada banlayin bunları
Sen hiçbirşeysin olum ben 16 yaşında senin yaşında adam dövüyordum yarrağımLa senin baban bana realde dayı çeker aq
Etinden korkanin kemiğini sikeyimElazığ merkez gel eno de tanımayan 1 kişi yok zaten senin kellen boynumuzun borcu oldu
Senin kemiğin bile 5 para etmez aşağılık bir insansinEtinden korkanin kemiğini **Küfürbaz**

Senin sikin kalmıyor daha kendinden neden korkuyorsunKendimden korkuyorum yemin ederim kimlerle uğraşıyorum amk tiplere bak ya![]()
Senin abin benim köpekSanalin abisiyim abi çekerler Zaten sen direk baba de
Çorum senin ip aqTapmich istanbuldasin bende İstanbul'dayım![]()

Abi diyeceksin bana adam edicem seniSanalin abisiyim abi çekerler Zaten sen direk baba de
Valla kuzen verirse tam adresi İstanbul'a geliyorum bu sefer tatile 😘Vallahi istanbulda mısın neresindesin abisi![]()