• | Satılık 69 Levellik Pubg Hesabı • | Tek Bağdır , 700K Popülerlik Vardır • | Elimde Hesabın 1 Dakika 20 Saniyelik Videosu Vardır Telegram Üzerinden Atarım • | İlkciler...

• | Satılık 69 Levellik Pubg Hesabı
• | Tek Bağdır , 700K Popülerlik Vardır
• | Elimde Hesabın 1 Dakika 20 Saniyelik Videosu Vardır Telegram Üzerinden Atarım
• | İlkciler Gelmesin , Bu Forumdaki Escrow ' lar Kabul Edilir
• | Hesabın Fiyat Bilgisi İçin Telegram ' Dan Yazınız !

Telegram : https://t.me/slokerxlegend

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yeniden söylüyorum, telegram grubunda "kolleksiyoncu"hesabıyla sözde hesap satıyor,revert maili var hesaba girdiğimiz an atıyor 70₺ tokat yedim, almayın aldırmayın !

Yeniden söylüyorum, telegram grubunda "kolleksiyoncu"hesabıyla sözde hesap satıyor,revert maili var hesaba girdiğimiz an atıyor 70₺ tokat yedim, almayın aldırmayın !
Kardeşim ne diyorsun telegrama gelsene ben sana hesap satmadım amk bügüne kadar 3 hesap sattım 3ünden tokat yedim adminler kanNa kanıt atsın eğer kanıt doğru ise beni banlayın

Kanıtın varsa şikayet konusu açmalısın, kanıtın yoksa yaptığın ticaret baltalamaya girer ve bu yaptığın kurallarımıza aykırı.

Kanıtın varsa şikayet konusu açmalısın, kanıtın yoksa yaptığın ticaret baltalamaya girer ve bu yaptığın kurallarımıza aykırı.
Telegram sohbeti temizleyip engelledi kanıtım yok fakat üyelerin mağdur olmaması için dikkatli olmasını talep etmiştim burda baltalama yok konu kilit

Telegram sohbeti temizleyip engelledi kanıtım yok fakat üyelerin mağdur olmaması için dikkatli olmasını talep etmiştim burda baltalama yok konu kilit
Tamam O Zaman Bana Ait Attığın Ödeme Dekontunu SS Alıp Buraya Atınız Bunuda Silmiş Olamam Deme Yada Engelleyip Dekont Silinmiş Olanmaz Deme Hadi Ödeme Kanıtını At

132,777Konular
3,283,321Mesajlar
318,021Kullanıcılar
DyxlessSon Üye
Üst Alt