FACTOR KIRAR OTO SIF DEGISIR TAKIPCI PP CEKER ADMIN PANELLIDIR FIYAT 40₺ tg @ziakimbo6
alıcı yok napalımFaktör Kıran Scripti 40 Lirayamı Satıyorsun
Sonra piyasa neden ölüyorFaktör Kıran Scripti 40 Lirayamı Satıyorsun
Senin Kafanı Sikeyim Ben 40 Liraya Dua Bile Alamazsın Piyasayı Sikmeyin Barialıcı yok napalım
sc nin piyasasımı olur bide icq dansın :dSonra piyasa neden ölüyor![]()
Allah bu scyi satanlara kolaylık versin aq
Senin Gibi Eşşekler 40 Liraya Satarsa Tabi Olmaz Kodumun Avelisc nin piyasasımı olur bide icq dansın :d
Neyse Küfüre Girersem Çıkamam 40 Liraya Script Satmaya Devam Et Ekmek Alırsın Belki.skerim piyasanı amk enceği seni ananın o belgrat ormanı misali awcığına balta sapı fırlatırım
FIYAT 100TLDIR IYILIK YAPALIM PARASI OLMAYAN SIKKO SANALCILAR ALSIN DIYE UCUZA CEKIYORUZ YARANAMIYORUZFACTOR KIRAR OTO SIF DEGISIR
TAKIPCI PP CEKER
ADMIN PANELLIDIR
FIYAT 40₺
tg @ziakimbo6
Script Lazım Olursa Gel Sadaka Niyetine Vereyimyaw ananın porselen takımını dağıtırım orspu enceği 40tl benim anamı gece evime getirme param kaybol ananı dölümde seni tükürüğümde boğarımd
Salsana knka .dScript Lazım Olursa Gel Sadaka Niyetine VereyimSatarak Para Kazanırsın Kursağından Ekmek Geçer.
senin vereceğin script kelebek ömründen kısa olur kodumun veledi zinasıScript Lazım Olursa Gel Sadaka Niyetine VereyimSatarak Para Kazanırsın Kursağından Ekmek Geçer.
Yok Kanki Diğer Elemana SöyledimSalsana knka .d
puhahahahah tamam lazım olursa yaz banasenin vereceğin script kelebek ömründen kısa olur kodumun veledi zinasıd
pub sclere ihtiyacım yok :dpuhahahahah tamam lazım olursa yaz bana![]()
Canim kardesim neden 500 1000 tl kazanmak varken 40 tl kazanmak istiyosun ? Sen ben 500 tl ye satarsak kim 40 tl ye sc bulur . Burada bizim musteri popularitemizi dusuren kim sence ?annende 40liraya veriyordu piyasa kalmadı üstünde zik zak çizdiğimin evladı
Bu yolun doğrusu yanlışımı olur amq topu ibine 40 liraya normal Script bilr alamıyorsun böyle adamların ben neyseNeyse arkadasim ticaretini baltalayamam hayirli isler fakat dogru yolda degilsin
benim asıl işim sc satmak değil keke ucuza salarım alan alır. zaten 100tlye yükselttim fiyatı diğer it gibi havlamadığın içinde teşekkür ederimCanim kardesim neden 500 1000 tl kazanmak varken 40 tl kazanmak istiyosun ? Sen ben 500 tl ye satarsak kim 40 tl ye sc bulur . Burada bizim musteri popularitemizi dusuren kim sence ?
Yok kardeşim münakaşaya girmem sonuçta ticaret senin ticaretin sadece insanın gözüne batıyor tekrardan iyi satışlarbenim asıl işim sc satmak değil keke ucuza salarım alan alır. zaten 100tlye yükselttim fiyatı diğer it gibi havlamadığın içinde teşekkür ederim
yaw kes ananın hayatında yürüdüğü yolları satın alırım ciddi ciddi tek işin sc satmaksa sal buralarıBu yolun doğrusu yanlışımı olur amq topu ibine 40 liraya normal Script bilr alamıyorsun böyle adamların ben neyse
Serbest piyasa istediği fiyata satabilir alt sınırı yok bana doğru gelmedi sadeceBu yolun doğrusu yanlışımı olur amq topu ibine 40 liraya normal Script bilr alamıyorsun böyle adamların ben neyse
annende 40liraya veriyordu piyasa kalmadı üstünde zik zak çizdiğimin evladı
oto şif değişiyormu
Alicam kanka
Elizabeth piehcpi40 liraya normal script bile alamazsın muhtemelen ajaxı patlak bir scriptdir denemeyi atarsınız 2 3 deneme sonra sistem hatası : Merhabalar
komik çocuk LSLSDÖDSLDLSXÖSMXLSOSPSSLSO40 liraya normal script bile alamazsın muhtemelen ajaxı patlak bir scriptdir denemeyi atarsınız 2 3 deneme sonra sistem hatası : Merhabalar
laskşmdmklşasşmlöasdkomik çocuk LSLSDÖDSLDLSXÖSMXLSOSPSSLSO
+FACTOR KIRAR OTO SIF DEGISIR
TAKIPCI PP CEKER
ADMIN PANELLIDIR
FIYAT 40₺
tg @ziakimbo6