@BYOB tarafından dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
İki gün önce bu şahısla iletişime geçtim kendisinden başlıklı sms gönderme paneli satın alacaktım esc de çağırdık herşey iyi hoş paneli alırken güven verdi sistemi sözde kurdu 1000 tl parasını attım paneli aldıktan sonra hiç bir şekilde ilgilenmedi bakiye konusunda yardımcı olmadı bakiye yüklemen gerekiyor sana iban atacam 40 euro bana atman gerekiyor dedi yani o şekilde yapamam esc ile tekrardan yapalım diyince argo kelimeler kullanarak tehtid etti panelini kapatırım benle iyi geçin dedi daha sonrasında küfür edip keyfi bir şekilde paneli kapattı ve hiç bir şekilde kullanmadım sistemi kurup ertesi gün kapattı şuan hiç bir şey olmamış gibi ticaret yapmaya devam ediyor gerekenin yapılmasını talep ediyorum admin arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-12-09-58-10-608_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-12-09-58-10-608_org.telegram.messenger.jpg
    738.7 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2022-03-12-09-58-30-381_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-12-09-58-30-381_org.telegram.messenger.jpg
    742.1 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2022-03-12-10-07-39-646_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-12-10-07-39-646_org.telegram.messenger.jpg
    714.6 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2022-03-12-18-36-18-750_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-12-18-36-18-750_org.telegram.messenger.jpg
    704.8 KB · Görüntüleme: 22

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Kendisi ile dünden belli bu konudan ötürü görüşmekteyim.
Kendisi, bana "sorunsuz" bir şekilde SMS gönderebildi başlıklı biçimde. Sadece, belirtilen panelde bakiye olması gerektiğini söyledi fakat biraz sorunlu bir konuşma geçirdiğiniz için sanıyorum ki, ne iade ne de hesabı gerçekleştirmicek.

@BYOB açıklama için bekleniyorsun.

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
@BYOB iş yapacaksan adam akıllı tam yap kardeşim ne küfür ediyorsun adama esc kullanalım demiş neden kabul ettmiyorsun

Rating - 0%
Halâ skullzx adamı haklı buluyorsun adam bana kendi panelinden gönderip benim panelimden göndermiş gibi yaptı ben anlamadığım için sistemden bu şekilde tutturdu bize bildiğim birşey olsa neden yardım istiyim neden parasıyla yaptırim siz söyleyin

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
escde ise yaramıyor artık belə vəziyyətin içinə soxum
Escrow işe yaramıyor diye bir kaide yoktur.
Escrow, grup içerisinde zaten test edilip, karşı taraftan "gönderebilirsiniz ücreti, onaylıyorum" demeden onaylanmaz. Bu olaylar, onaydan sonra olduğu için biz hiçbir şey yapamayız.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Halâ skullzx adamı haklı buluyorsun adam bana kendi panelinden gönderip benim panelimden göndermiş gibi yaptı ben anlamadığım için sistemden bu şekilde tutturdu bize bildiğim birşey olsa neden yardım istiyim neden parasıyla yaptırim siz söyleyin
Ben hiç kimseyi haklı bulmuyorum. Haklı da bulamam zaten, objektif yaklaşmam gerekiyor.
Arkadaş bana 5 kere "Teamviewer'a bağlan sende, bak bir şey olacak hissediyorum" dedi. Ben o an bağlanamayacağımı belirttim.
Siteden ödeme yapıldığını söyledi kendisi, o ödemeyi oradan gerçekleştirebileceğini söylüyorum.
Ben sistemin çalıştığını teyit etmek için kendime SMS attırdığımı söylüyorum. Tam olarak nasıl haklı buluyorum onu? Olağan durum bu. Senin mağdurluğunu görmezden mi geliyorum?

Rating - 0%
Tamam şuan adam 1 günde kullanmadığım sistemi kapattı pişkin pişkin paramızın üstüne yattı üstüne küfürler hakaretler dalga geçer gibi konuşmalar yaptı kanıtıda attım ayrıca küfür ederken grupta sende vardın abim adam lafı vurup gruptan çıktı gitti burda bir yaptırım olmayacakmi

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Tamam şuan adam 1 günde kullanmadığım sistemi kapattı pişkin pişkin paramızın üstüne yattı üstüne küfürler hakaretler dalga geçer gibi konuşmalar yaptı kanıtıda attım ayrıca küfür ederken grupta sende vardın abim adam lafı vurup gruptan çıktı gitti burda bir yaptırım olmayacakmi
Eğer ki, 6 saat içerisinde geri dönüş sağlamazsa olacak.

Rating - 0%
Screenshot_2022-03-12-21-25-34-021_org.telegram.messenger.jpgkonuya açıklama yapmak yerine tekrardan tg yazıp hakaret küfür ve ediyor hem paramızdan olduk hem küfür yedik bide üste çıkmaya çalışıyor bukadar şeyden sonra haklı çıkarsa dicek bişey bulamam

BYOB

Allah var , Gam yok.
Rating - 0%
Konuşurken emri vaki olarak konuşma dostum benimle bu 1. Husus

Açıklama kısmına gelecek olursak işlem escrow eşliğinde gerçekleşti ve 4. Bir kişi bu adamın arkadaşı dahil oldu. Bu dahil olunca ben @SkullZ a onun da bağlanmasını söyledim. İşi vardı baglamadi. Apileri sağlayan ve yönlendirmeleri yapan benim. Bu elemanin TW sine bağlandım kurulumu yaptım ve tamamen sorunsuz bir sistem teslim ettim. @SkullZ da 2 kere onaylıyor musun diye sordu. Onaylandı ve işlem bitti. Bu eleman herşeyin resmini çekti ve aldı. Ertesi gün panelinde bakiye dahi yok bana sistem çalışmıyor çalışmayan sistemi verdin demeye başladı. E be şark kurnazi dün çalışıyor diye onaylayan kim ?

Bugün de 10 dakika önce skullz bilgisayarıma bağlandı kendisi test etti. SİSTEM ÇALIŞIYOR...

@SkullZ kanıtları konuya ekleyecektir.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Bana SMS Attığı ekran görüntüsü, numaraları gizlilik amacıyla gizledim;
1647115503212.png

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Konuşurken emri vaki olarak konuşma dostum benimle bu 1. Husus

Açıklama kısmına gelecek olursak işlem escrow eşliğinde gerçekleşti ve 4. Bir kişi bu adamın arkadaşı dahil oldu. Bu dahil olunca ben @SkullZ a onun da bağlanmasını söyledim. İşi vardı baglamadi. Apileri sağlayan ve yönlendirmeleri yapan benim. Bu elemanin TW sine bağlandım kurulumu yaptım ve tamamen sorunsuz bir sistem teslim ettim. @SkullZ da 2 kere onaylıyor musun diye sordu. Onaylandı ve işlem bitti. Bu eleman herşeyin resmini çekti ve aldı. Ertesi gün panelinde bakiye dahi yok bana sistem çalışmıyor çalışmayan sistemi verdin demeye başladı. E be şark kurnazi dün çalışıyor diye onaylayan kim ?

Bugün de 10 dakika önce skullz bilgisayarıma bağlandı kendisi test etti. SİSTEM ÇALIŞIYOR...

@SkullZ kanıtları konuya ekleyecektir.
Tamam sorun çıktıysa düzelt küfür etmesen düzgünce anlatsan konu buraya kadar gelmez

BYOB

Allah var , Gam yok.
Rating - 0%
Arkadaşa dün bütün sorunlarını çözmek için @SkullZ ile bekledik baya bir saat. Kendisi bizi oyaladi. @SkullZ durumu kendisi de gördü bugün konuyu kaldıracaktır

Rating - 0%
Arkadaşlar ticaret yaparken esc ile yapsanız bile basınız ağırıyor bilmenizi istiyorum sistemi bugün aldım ertesi gün kapatıldı kredi yüklemem gerekiyor kripto parayla yukle diyor yani bu arkadaşın mantığı şu ben ne dersem o olacak yanlış tuşa bassanız bile size yanlış yaptınız sistemin bozuldu güncellemek için para gerekiyor dicek size kurduğu üyeliğin sifresi onda sürekli krediniz eksiliyor dün 1 dolar yükledi 0a inmiş bu arkadaşa dikkat edin bukadar kanıt varken nasıl yaptırım yapılmıyor anlamıyorum demekki bu forumda en başta bana 9 euro kredi yuklesen tamam dedi sonrasında 12 daha sonra 40 euro diyor karaktersiz biri birilerini dolandırmak serbestmiş bukadar laftan sonra hanginiz guvenip sisteme 650 tl yukler esc arkadaşa benim sistemim çalışmıyor diyorum ben arkadaşın sistemine girip baktım çalışıyor diyor yav bakiye yükleme olayıda tamamen dolandırıcılık dikkat edin arkadaşlar.

Rating - 0%
Ne kadar karaktersiz olduğunu siz görün sadece arkadaşın yaptığı şey sizden paranizi alır ardından o an elinizde olmayan imkanları kullanarak size yapmazsan sistemini kapatırım diye mesaj atar sonrasında zaten fotoda göründüğü gibi sonuçlanır bu adam benden hem 1000 tl aldı hemde anama bacıma sövdü bunuda esc varken yaptı bide dalga gecerek konuyu kapattiracam diyor emin konusmalarla zaten bu konu kapanırsa ben esc ile iş birliği yaptığını düşünecem herşey ortada çünkü haklıyım ben kimseden küfür yiyemem kimsenin bana hakaret etmeye hakkı yok ben adam sandım işlem yaptım bilseydim zaten yapmazdım dikkat edin arkadaşlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-14-13-12-53-208_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-14-13-12-53-208_org.telegram.messenger.jpg
    727.4 KB · Görüntüleme: 11

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Ne kadar karaktersiz olduğunu siz görün sadece arkadaşın yaptığı şey sizden paranizi alır ardından o an elinizde olmayan imkanları kullanarak size yapmazsan sistemini kapatırım diye mesaj atar sonrasında zaten fotoda göründüğü gibi sonuçlanır bu adam benden hem 1000 tl aldı hemde anama bacıma sövdü bunuda esc varken yaptı bide dalga gecerek konuyu kapattiracam diyor emin konusmalarla zaten bu konu kapanırsa ben esc ile iş birliği yaptığını düşünecem herşey ortada çünkü haklıyım ben kimseden küfür yiyemem kimsenin bana hakaret etmeye hakkı yok ben adam sandım işlem yaptım bilseydim zaten yapmazdım dikkat edin arkadaşlar
Dolandırıldığına dair kanıtların varsa git savcılığa suç duyurusunda bulun akıllansın.

Kardinal

SpyHackerz.org
Rating - 100%
@yildizhan yukarda okuduğum kadarıyla sistemi satın almışsın fakat bakiyeyi değil. Bundan ötürü ise biraz başın ağrımış gibi. Bizzat @SkullZ tarafından tw bağlantısı yapılarak teyit edildiğine göre daha da yapilacak bir iş yok. Nacizane önerim, bir şey satın almadan önce satıcıdan olabildiğince bilgi alın öyle satın alım yapın. Bu konu daha fazla kısır döngüye girmemesi için kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,130Mesajlar
315,398Kullanıcılar
Üst Alt