-
Kardinal
SpyHackerz.org
Konu baltalamak ban sebebidir. Ceza uygulandı. İyi forumlar
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Sc istem dışı pub oldu, bende piç ettim :d Kimseye ekmek yedirmem bu scden demiştimajax patladı @MortoJose uıd user agentler ve app-id ler i instagram engelledi herles aynı ajaxı kullandığı için aöacında bumuydu
yo ben kendi ellimle yaptım pp vs çekiyor ajaxda bana ait bugün aldım kapa aç yaptım serveri düzeldiajax patladı @MortoJose uıd user agentler ve app-id ler i instagram engelledi herles aynı ajaxı kullandığı için aöacında bumuydu
yo az önce 1500 aldım şimdide 1000 alıyorumSc istem dışı pub oldu, bende piç ettim :d Kimseye ekmek yedirmem bu scden demiştim![]()
Knk yeni uıd,x-appıd vs eklersen yeni değişik herkesden farklı kullanılırSc istem dışı pub oldu, bende piç ettim :d Kimseye ekmek yedirmem bu scden demiştim![]()
zort tüh pp çekmiyodu anlaşılan birileri API 'yi patlatmış sıfırdan api yazıp 2 snde pp çektiren ben
Bu Sc Aynısı Var QWE Dm Gelin Bedavaya Vericem
Abartma session ekle bittizort tüh pp çekmiyodu anlaşılan birileri API 'yi patlatmış sıfırdan api yazıp 2 snde pp çektiren ben
Ver bana .dBu Sc Aynısı Var QWE Dm Gelin Bedavaya Vericem
kral bu sc cpanel de neden çalışmıyor güvenlik hatası veriyor sebebi nedirSc istem dışı pub oldu, bende piç ettim :d Kimseye ekmek yedirmem bu scden demiştim![]()
...Sa Arkadaşlar baştan söylim script @MortoJose adlı arkadaşa ait log shell felan yoktur.
MortoJose'un Serverini Kullanıyodum Artık Kendi Serverime Geçtim Sorunsuz Çalışıyor
Script Fiyat (Proxy Serverli) : 2500
Tek Proxy Server : 500 TL Aylık
(Her Saniye Proxy Değişir)
Demo Talepleriniz & Satın Almak İçin İletişim;
https://t.me/Elessya
Tüm Fonksiyonları Sorunsuz Çalışıyor.
Scripti Bilen Biliyo Kısa Ve Öz Foto Bırakıyom Alta:
Ekli dosyayı görüntüle 31360