@BYOB Dolandırıcıdır itibar etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Escrow ile işlem yapmama ragmen parasını verdiğim sistemi kullanmadım escrow gözünün önünde okadar küfür yedik ona. Rağmen adama haklı diyorsun böyle karaktersiz bi adama guvenip sisteme bakiye mi yüklenir yine kapatır ondan sonra yine bana konu açtırırsnz tekrardan burda aynı konuları tartışırız gene olan benim parama olur bu forumda dolandırılmak bukadar basit arkadaşlar haklı olduğum konuyu birde üstüne kilitlediler okadar ekran görüntüsü okadar hakaret küfüre ragmen bu karaktersizi haklı bulmaları escrow ile ticaret yaparken bile bir kez daha düşünmeniz gerektiğini gösteriyor yani ticaret yaparsın paranı ödersin adam arkandan yaptığın paneli keyfi kapatır sen haksız çıkarsın üstüne birde konu kilit yer la çoluk çocuk güler bu yaptığınıza harbiden beraber mi çalışıyorsubuz anlamadım bari banlayın beni tam olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-12-18-37-22-622_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-12-18-37-22-622_org.telegram.messenger.jpg
    704.4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2022-03-14-13-12-53-208_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-14-13-12-53-208_org.telegram.messenger.jpg
    727.4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2022-03-12-10-07-39-646_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-12-10-07-39-646_org.telegram.messenger.jpg
    714.6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2022-03-12-09-58-10-608_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-03-12-09-58-10-608_org.telegram.messenger.jpg
    738.7 KB · Görüntüleme: 38
Rating - 0%
Eyw hocam bakalım bunada kilit atacaklarmı adam engeli kaldırıp küfür edip tekrar engelliyor sürekli yani böyle adamları forumda barındırıyorsanız ben arkasında bir art niyet ararım kusura bakmayın okadar insan var burda görüyor herşeyi siz görmüyorsanız bilemem bu şekilde hiç adaletli olduğunuzu düşünmüyorum

Rating - 100%
Aslında bu şekilde devam eden hizmetlerin ödemeleri, hizmet süresinin sonuna kadar askıda kalmalı diye düşünüyorum esc ile olan ticaretler içerisinde. Komisyon oranları bu işlemler için az da olsa yükseltilebilir yeter ki bu şekilde bir mağduriyet oluşmasın. Örneğin 1 aylık bir hizmet için ben esc tutsam da hizmet devam ettiği için esc'nin bir önemi kalmıyor. Benimki bir tavsiye tabi, bahsettiğim olay kolay bir iş değil.

Geçmiş olsun kardeşim.

Rating - 100%
@BYOB

Bu üye banlanmıştır.

@soci nin ne demek istediğini anladım bununla alakalı bir düzenleme getirebilinir. Bunu yönetim olarak değerlendireceğiz. Önerin için teşekkürler.

Rating - 100%
Escrow ile işlem yapmama ragmen parasını verdiğim sistemi kullanmadım escrow gözünün önünde okadar küfür yedik ona. Rağmen adama haklı diyorsun böyle karaktersiz bi adama guvenip sisteme bakiye mi yüklenir yine kapatır ondan sonra yine bana konu açtırırsnz tekrardan burda aynı konuları tartışırız gene olan benim parama olur bu forumda dolandırılmak bukadar basit arkadaşlar haklı olduğum konuyu birde üstüne kilitlediler okadar ekran görüntüsü okadar hakaret küfüre ragmen bu karaktersizi haklı bulmaları escrow ile ticaret yaparken bile bir kez daha düşünmeniz gerektiğini gösteriyor yani ticaret yaparsın paranı ödersin adam arkandan yaptığın paneli keyfi kapatır sen haksız çıkarsın üstüne birde konu kilit yer la çoluk çocuk güler bu yaptığınıza harbiden beraber mi çalışıyorsubuz anlamadım bari banlayın beni tam olsun
kanka sana bir internet sitesi mi verdi bulksms gibi sende içine girip bakiye mi yüklüyorsun metot çalışır halde ise şu an senle kullanmak isteirm

Rating - 0%
Onun gibi bişey verdi evet ama bakiye yuklemeyi bilmiyorum öyle verip arkasını dönüp çekip gitti yani sadece bir üyeliğe 1100 tl paramız gitti hiç bir şekilde yaptırımda olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,570Konular
3,269,252Mesajlar
315,433Kullanıcılar
ysusuaghSon Üye
Üst Alt