script nasıl kodlanır

arkadaşlar bir scripti nasıl kodlayabilirim ve bunların nasıl kodlanacağını nereden öğrenebilirim (para vermeden)

tek html öğrensem oluyormu çünkü elimde eğitim arşivi var
Hayır olmaz tabiki soylr ifade edeyim ben sana 4 dile ayrılmış demiştim

Html => etiketleme dili örnek siteye baslik şeklinde yazı yazdıran dil

Css => html ile yazdığımız başlığın büyüklüğü ekranın neresinde durması gerektiğini yazının rengi stili yani tam olarak sitenin görünüm acısı için bi dil buda etiketleme dilidir

Js (javascript) => bu programlama dilini girer yani atıyorum html ile ekrana verdiğimiz yazıyı css ile şekil verdikten sonra yazıya animasyon eklebilriz yada siteyi daha dinamik hale getirebiliriz yani tam olarak buda animasyona falan giriyo yada siteyi dinamik hale getirmeye yariyo

Php => php ise programlama dilidir bu dil ise veri aktarımı dataları server üzerinde çalışan dildir yani tam olarak atıyorum bi illegal script yani phishing sitesi kurmak istesen en önemlisi php çünkü adamın girdiği username ve passeordu txt ye yazman lazım bu tuş işlerde php sağlar yani giriş sayfası yada ne bilim işte foto paylaşma sitesi gibi şeyleri yapmak için php lazım inşallah anlamissjndir yani php server üzerinden çalışır tam olarak veri aktarımı veri çekme gibi işlerde kullanilir

İnşallah anlamissindir birde sakin html öğrenmeden bi anda css yada ne bilim js öğrenmeye çalışma bunların bi sırası var html olmadan css e css olmadan js ye js olmadan php ye geçme html css js ve php olarak git önce html sadece bu diller uok asp gibi birçok dilde var ama bu dediğim 4 dil bence yeter daha detaylı bilgi almak istersen tam anlamadım falan dersen instagram adresim : 7.7.2021 kullanıcı adım yazabilirsin

NOT : YOUTUBEDE "YAKIN KAMPUS" ADINDAKI KANALDA BU TUR HTML CSS DERSLERI BULABILIRSIN CİDDEN IYI ANLATMIŞLAR YANI YOUTUBEDE COK DERS VAR SADECE ARSIV ARAMA OGREN OGRENDIKLERINI NOT AL AMA TABIKI NOT ALDIGIN GIBI BIRALIO GITME O OGRENDIGIN SEYI GIT UYGULA DENE CALISTIR BAKALIM BIRAZ KURCALA.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hayır olmaz tabiki soylr ifade edeyim ben sana 4 dile ayrılmış demiştim

Html => etiketleme dili örnek siteye baslik şeklinde yazı yazdıran dil

Css => html ile yazdığımız başlığın büyüklüğü ekranın neresinde durması gerektiğini yazının rengi stili yani tam olarak sitenin görünüm acısı için bi dil buda etiketleme dilidir

Js (javascript) => bu programlama dilini girer yani atıyorum html ile ekrana verdiğimiz yazıyı css ile şekil verdikten sonra yazıya animasyon eklebilriz yada siteyi daha dinamik hale getirebiliriz yani tam olarak buda animasyona falan giriyo yada siteyi dinamik hale getirmeye yariyo

Php => php ise programlama dilidir bu dil ise veri aktarımı dataları server üzerinde çalışan dildir yani tam olarak atıyorum bi illegal script yani ***unacceptable content** sitesi kurmak istesen en önemlisi php çünkü adamın girdiği username ve passeordu txt ye yazman lazım bu tuş işlerde php sağlar yani giriş sayfası yada ne bilim işte foto paylaşma sitesi gibi şeyleri yapmak için php lazım inşallah anlamissjndir yani php server üzerinden çalışır tam olarak veri aktarımı veri çekme gibi işlerde kullanilir

İnşallah anlamissindir birde sakin html öğrenmeden bi anda css yada ne bilim js öğrenmeye çalışma bunların bi sırası var html olmadan css e css olmadan js ye js olmadan php ye geçme html css js ve php olarak git önce html sadece bu diller uok asp gibi birçok dilde var ama bu dediğim 4 dil bence yeter daha detaylı bilgi almak istersen tam anlamadım falan dersen instagram adresim : 7.7.2021 kullanıcı adım yazabilirsin

NOT : YOUTUBEDE "YAKIN KAMPUS" ADINDAKI KANALDA BU TUR HTML CSS DERSLERI BULABILIRSIN CİDDEN IYI ANLATMIŞLAR YANI YOUTUBEDE COK DERS VAR SADECE ARSIV ARAMA OGREN OGRENDIKLERINI NOT AL AMA TABIKI NOT ALDIGIN GIBI BIRALIO GITME O OGRENDIGIN SEYI GIT UYGULA DENE CALISTIR BAKALIM BIRAZ KURCALA.
hocam çok sağolun iyiki varsınız bi hata vs. karşılaşırsam yazarım instadan

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,080Konular
3,274,900Mesajlar
316,877Kullanıcılar
CmPunk61Son Üye
Üst Alt