- S Silinen üye 144391
Merhaba önceden iki faktör açınca otomatik ios kod ekranı kapanıyordu. Artık çalışmıyor fix yedi elinde ios kod ekranı kapatma methodu olan var mı acil !
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
fiyat?var ücretli
Duo aç boş boş para verme kimseye hala kapatıyorMerhaba önceden iki faktör açınca otomatik ios kod ekranı kapanıyordu. Artık çalışmıyor fix yedi elinde ios kod ekranı kapatma methodu olan var mı acil !
duo açman kod ekranını kapatmıyor kapatıyor diyen avellere gül geç versin hesap kod ekranını açayım
Hayatında görmediğin kadar çok hesap vurmuş biriyle kafa kafaya gelme bence sende biliyorsun beni .dduo açman kod ekranını kapatmıyor kapatıyor diyen avellere gül geç versin hesap kod ekranını açayım![]()
waouwHayatında görmediğin kadar çok hesap vurmuş biriyle kafa kafaya gelme bence sende biliyorsun beni .d
hocam ayda yaklaşık 100-200 hesaba giriyorm hepsi gidiyor ios kod ekranı çalışıyorDuo aç boş boş para verme kimseye hala kapatıyor
Acaba hesaba Duo yerine çift faktör açtığınız için olabilir mi ☺️hocam ayda yaklaşık 100-200 hesaba giriyorm hepsi gidiyor ios kod ekranı çalışıyor
evet doğru telefonlada faktör açıyordum sadece duo açsam kapanıyor yani doğru mudurAcaba hesaba Duo yerine çift faktör açtığınız için olabilir mi ☺️