merhaba arkadaşlar arkadaşimin hesabi çalindi kurucu mail falan hepsi bizde nasil geri alabiliriz
kanka jahbelx yaz Instagramdanmerhaba arkadaşlar arkadaşimin hesabi çalindi kurucu mail falan hepsi bizde nasil geri alabiliriz
Şifre deiştirirken maili posta gelmedimi?merhaba arkadaşlar arkadaşimin hesabi çalindi kurucu mail falan hepsi bizde nasil geri alabiliriz
Aynen öyle reis direkt alır tavsiyemdir☺️bana 300tl veriyorsun ve hesabını geri alıyorsun efendim
yüz tanıma işi çok sıkıntı ya illa aydınlık olacakbana 300tl veriyorsun ve hesabını geri alıyorsun efendim
o'da ne ben seni anlamıyor?yüz tanıma işi çok sıkıntı ya illa aydınlık olacak![]()
money money moneyo'da ne ben seni anlamıyor?
150 tlye anlık olarak geri alırım dostum telegram adresim : @astalavistaaamerhaba arkadaşlar arkadaşimin hesabi çalindi kurucu mail falan hepsi bizde nasil geri alabiliriz
Hocam cosova parayı g9rünce hiçbişey anlamıyo herhalde cansınız cosova hocammoney money money![]()
ahahahaha yok beHocam cosova parayı g9rünce hiçbişey anlamıyo herhalde cansınız cosova hocam
Takılıyorum hocam tanımıyom ama sıcak kanlısınız hepiniz😘ahahahaha yok be