Merhaba arkadaşlar elimde 3 adet r10 davet kodu var iletişime geçebilirsiniz.
Fiyat : 80 TL
whatsapp : 05441052811
telegram : ak47splus
Fiyat : 80 TL
whatsapp : 05441052811
telegram : ak47splus
Merhaba arkadaşlar elimde 3 adet r10 davet kodu var iletişime geçebilirsiniz. Fiyat : 80 TL whatsapp : 05441052811 telegram : ak47splus
dostum konunun altını boş doldurma sana zahmet git o zaman 15 liralık kodunu altanesi 80 mi ? .d forumda 15 tl'ye satanlar var
Hocam 15 satılanlar korsan😂😂burdakiler r10 adminlik kodu Allah allah gülmeden duramıyorum şuan😂😂😂😂tanesi 80 mi ? .d forumda 15 tl'ye satanlar var
çok komikHocam 15 satılanlar korsan😂😂burdakiler r10 adminlik kodu Allah allah gülmeden duramıyorum şuan😂😂😂😂
Aga senin yanındayız yinede laf sokuyon ya😓çok komik
anlamadım tamAga senin yanındayız yinede laf sokuyon ya😓
işte amk kodun koddan farkı yok 15'lik kodu 80'e satıyor sonra git 15 olanı al diyorHocam 15 satılanlar korsan😂😂burdakiler r10 adminlik kodu Allah allah gülmeden duramıyorum şuan😂😂😂😂
Aga hani demissin ya 15 satanlar var diye niye burda 80 diye adam 65 tl kar katcak cebe ona gülüyom senin yorumda müq olunca dayanamadım☺️anlamadım tam
ben de dedim belki bana cahil diyon o anlamda gülüyon QMLĞNWEWQMJEONAga hani demissin ya 15 satanlar var diye niye burda 80 diye adam 65 tl kar katcak cebe ona gülüyom senin yorumda müq olunca dayanamadım☺️
Yok hocam olurmu öyle şey bi gezgine deişirmiyiz sizi😎ben de dedim belki bana cahil diyon o anlamda gülüyon QMLĞNWEWQMJEON
❤😍😘Yok hocam olurmu öyle şey bi gezgine deişirmiyiz sizi😎