+++++++++++++++++++++++++++++
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Wp yazar mısınFiyat buradan belirtmiyorum özel mesaj atamadığım için hocam. Telegram veya Whatsapp - ICQ bırakırsanız daha detaylı konuşabiliriz.
TG kullanıyorum buyur hocam yazar mısın tg niWp yazar mısın
Hocam ulaşabileceğim ICQ yada wp numaranızı yazar mısınız
döndüm
yapma yav vay canınaAyrıca LİNK felanda GÖnderilmiyor. Site YASAKLADI.! hadi bir tanede Linkli FACEBOOK başlıklı SMS atsıun Bende alacam.! boş yere milleti dolandırma dostum
bekliyorum numara paylaşmanı LALEAyrıca LİNK felanda GÖnderilmiyor. Site YASAKLADI.! hadi bir tanede Linkli FACEBOOK başlıklı SMS atsıun Bende alacam.! boş yere milleti dolandırma dostum
Kendi numarana at ekran resmini paylaş hadi " link atabiliysun madem " dengesiz edepsiz.bekliyorum numara paylaşmanı LALE
atayım abicimKendi numarana at ekran resmini paylaş hadi " link atabiliysun madem " dengesiz edepsiz.
Hadi bekliyorumatayım abicim
ahahahahahahah messagebird miTerbiyeni Bozma Edepsiz. Ne oldu işine taş mı koydum ? " messagebird.com site bu arkadaşlar bir kaç prosdür var isteyen olursa ücretsiz yardımcı olurum " başlıklı SMS sitesi " www.messagebird.com "
ver numaranı ataytım bende gör messagebird mu değilmi anlarız ver telahahahahahahah messagebird mievet evet bu IQ da yaşayanlar lütfen messagebirdden atsınlar
![]()
Boş YAPMA ! Link kısalatma değil oraya hadi " instagram.com " yaz özür dileyeyim senden hadi?
HALEN BOŞ YAPIYORSUN . " ne oldu instagram linki koyamadın kısaltılmış link koyuyorsun?
Boş YAPMA ! Link kısalatma değil oraya hadi " instagram.com " yaz özür dileyeyim senden hadi?