Merhaba arkadaşlar yeni haber aldım bende , bana ait olduğu iddia edilen 5 site hacklenmiş lakin üzülerek söylemek istiyorum o sitelerin hiçbirisi bana ait değildi ve bana ait olan bir siteye böyle elini kolunu sallayarak index atamazdınız, hepsi @Morningstar adlı yöneticiye çoktan devredilmişti çocuk vps'i aylardır kendi cebinden ödüyordu yani vps'e kadar 1 yıl önce kendisine verilmiştir oda vps'e park edip proje amaçlı kullanacaktı ama şuanlık kullanamıyacak sanırım
bana ait siteler aşağıdakilerdir , ben devir ettiğimde kendi sitelerimi sunucudan çektim yoksa malmıyım yeni sunucuya alıyım elimde sunucu varken ? ve hiçbiri hacklenen sunucuda değildir dikkat edilirse, çünkü ben 1 sene önce komple kendisine devredince aşağıdaki siteleri o sunucudan çıkardım ispatlıdır hackleyen eleman kendiside görmüştür daha önce sunucuda olup dns lerin ordan çekildiğini. Sunucuda eski sitelerime ait tek tük db yedekleri dışında bana ait tek birşey kalmamıştı hacknews-inject0r yedekleri vardı sadece. Aslında siteler benim olsaydıda bir önemi olmayacaktı benim için , burada sitelerin benim olduğunu düşünüp kin kusan çocuklara şaşırdım çünkü özelden "abi" deyip hal hatır soran insanlardı ama indexte balyozdan felan bahsediyorlar Allah akıl fikir versin nediyim , ilginç bir durum ama Morningstara ilede konuştum kafasına takacağı bir durum değildir projelerine devam etmesini öneriyorum, sonuçta su testisi su yolunda kırılır ve bu yollardan geçerek daha iyi olunur.
Bana ait siteler.
ownzyou.com
inject0r.com
hacknews.org
hacklink.us
Devir edilmiş siteler, (ihs paneline kadar devir edilmiş sitelerdir )
k92.net / devir edilmişti webmaster sitesi kuracaktı
securitybox.org / devir edilmişti güvenlik blogu kuracaktı
spyhackerz.net / devir edilmişti yedek shell sitesi olarak kullanyordu - yedek domain değildir, yedek domainimiz spyhack.org dur daha önce duyurmuştum bunu zaten
jawnax.org / zaten benim olmadı geçmiştede
hesapsatim.net / zaten benim olmadı geçmiştede, abi site kurdum admin olurmusun dedi üye olmuştum sadece isim soy ismimle
bana ait siteler aşağıdakilerdir , ben devir ettiğimde kendi sitelerimi sunucudan çektim yoksa malmıyım yeni sunucuya alıyım elimde sunucu varken ? ve hiçbiri hacklenen sunucuda değildir dikkat edilirse, çünkü ben 1 sene önce komple kendisine devredince aşağıdaki siteleri o sunucudan çıkardım ispatlıdır hackleyen eleman kendiside görmüştür daha önce sunucuda olup dns lerin ordan çekildiğini. Sunucuda eski sitelerime ait tek tük db yedekleri dışında bana ait tek birşey kalmamıştı hacknews-inject0r yedekleri vardı sadece. Aslında siteler benim olsaydıda bir önemi olmayacaktı benim için , burada sitelerin benim olduğunu düşünüp kin kusan çocuklara şaşırdım çünkü özelden "abi" deyip hal hatır soran insanlardı ama indexte balyozdan felan bahsediyorlar Allah akıl fikir versin nediyim , ilginç bir durum ama Morningstara ilede konuştum kafasına takacağı bir durum değildir projelerine devam etmesini öneriyorum, sonuçta su testisi su yolunda kırılır ve bu yollardan geçerek daha iyi olunur.Bana ait siteler.
ownzyou.com
inject0r.com
hacknews.org
hacklink.us
Devir edilmiş siteler, (ihs paneline kadar devir edilmiş sitelerdir )
k92.net / devir edilmişti webmaster sitesi kuracaktı
securitybox.org / devir edilmişti güvenlik blogu kuracaktı
spyhackerz.net / devir edilmişti yedek shell sitesi olarak kullanyordu - yedek domain değildir, yedek domainimiz spyhack.org dur daha önce duyurmuştum bunu zaten
jawnax.org / zaten benim olmadı geçmiştede
hesapsatim.net / zaten benim olmadı geçmiştede, abi site kurdum admin olurmusun dedi üye olmuştum sadece isim soy ismimle
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl