Merhaba arkadaşlar bu instagram da birisi link atıyor link e basıldığı anda hesap çalınıyor o nasıl oluyor bilenler aydınlatabilir mi beni
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Forumda bir çok konu var inceleyebilirsinizMerhaba arkadaşlar bu instagram da birisi link atıyor link e basıldığı anda hesap çalınıyor o nasıl oluyor bilenler aydınlatabilir mi beni
Bizim klasik phishingi demiorki adam basıldığı anda çekilen demiş öyle birşey görmedim şimdiye kadarForumda bir çok konu var inceleyebilirsiniz
Bende ilkez duydumBizim klasik phishingi demiorki adam basıldığı anda çekilen demiş öyle birşey görmedim şimdiye kadar
Ben çok duydum ama kolpa geldi bana hepsi basıldığı anda bilgi çekecek sistem yoktur benceBende ilkez duydum
2-3 arkadaşım bana olayı böyle anlattı link atıyorlarmış hesap çalınıyormuş ondan sonraBende ilkez duydum
banada öyle geldide bi şansımı deneyeyim dedimBen çok duydum ama kolpa geldi bana hepsi basıldığı anda bilgi çekecek sistem yoktur bence
Trojen olabilirmi pek bilgim yok amaBen çok duydum ama kolpa geldi bana hepsi basıldığı anda bilgi çekecek sistem yoktur bence
Linke bilgi girerek oluor genelde o işler2-3 arkadaşım bana olayı böyle anlattı link atıyorlarmış hesap çalınıyormuş ondan sonra
Hayır sanmiyorum onun için dosya indiricekte dosyayı acacaktaTrojen olabilirmi pek bilgim yok ama
EywMerhaba arkadaşlar bu instagram da birisi link atıyor link e basıldığı anda hesap çalınıyor o nasıl oluyor bilenler aydınlatabilir mi beni