İnstagram hesabım çalındı

Merhaba arkadaşlar instagram hesabım çalındı dün geri almaya çalışıyorum fakat olmuyor telefonuma kod geliyor kodu giriyorum ondan sonra 2 aşamalı doğrulama kısmı geliyor çalan...

Merhaba arkadaşlar instagram hesabım çalındı dün geri almaya çalışıyorum fakat olmuyor telefonuma kod geliyor kodu giriyorum ondan sonra 2 aşamalı doğrulama kısmı geliyor çalan kişi 2 aşamalı doğrulama yapmış hesabı kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor geri almak istiyorum alamıyorum bi yardım edebilir misiniz ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba arkadaşlar instagram hesabım çalındı dün geri almaya çalışıyorum fakat olmuyor telefonuma kod geliyor kodu giriyorum ondan sonra 2 aşamalı doğrulama kısmı geliyor çalan kişi 2 aşamalı doğrulama yapmış hesabı kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor geri almak istiyorum alamıyorum bi yardım edebilir misiniz ?
Telegram hknsergio yaz deneyelim almayı kardeşim

10 dakika içerisinde geri alırım eğer yüz varsa daha kısa sürede

132,969Konular
3,284,394Mesajlar
318,245Kullanıcılar
svgdnrSon Üye
Üst Alt