Program En iyi açık tarama programı hangisi

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%
Evet sagı ve sevgi değer hocalarım sizce en iyi consol hariç en iyi açık tarama programı hangisi veyatta hangileri dir sizin üst düzey bilgilerinize danışmak isterim yapacağım işler de herhangi bir Türk sitesine sırf gösteriş olsun diye yapmayacağım tam akisine Türk Web sitelerini sahiplerinden izin alarak Web site güvenliklerini daha da arttırmayı planlıyorum normal de Nmap tarzı consol uygulamalı kullanıyorum ama mallasef mobilden rdp ile vds e bağlanırken consol zor oluyor başka bilen üyeler de varsa program olarak aşağıya yazabilir ler ilgi ve alakanız için minnettarım ❤️
@SkullZ @Killer @Al Simmons @Mectruy

Rating - 0%
Dostum bulunca bilgilendirir misin beni de ben de web e adım atmak istiyorum bu aralar bu şekilde araştırma üzerindeyim teşekkürler :)

Rating - 0%
En iyi açık tarama programı insan aklıdır. Çünkü neredeyse hiçbir açık tarama yazılımı insan gibi düşünmüyor(ML destekli olanlar hariç) Tavsiyem manuel açık bulmaya yoğunlaş bunun için portswigger lablarını kullanabilirsin.
Eğer illa birini önereceksen burp suite pro içindeki vuln scanner gayet iyi.

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%
En iyi açık tarama programı insan aklıdır. Çünkü neredeyse hiçbir açık tarama yazılımı insan gibi düşünmüyor(ML destekli olanlar hariç) Tavsiyem manuel açık bulmaya yoğunlaş bunun için portswigger lablarını kullanabilirsin.
Eğer illa birini önereceksen burp suite pro içindeki vuln scanner gayet iyi.
Neei için çok teşekkür ederim hocam vakit ayırdığınız için minnettarım ❤️

131,544Konular
3,269,107Mesajlar
315,376Kullanıcılar
kiefel260897Son Üye
Üst Alt