Abileri öncelikle iyi akşamlar dilerim buralara sadece soru sormak İçin geldiğimin farkındayım özür dilerek başlamak isterim sorum şu ki birinin adresinden kim olduğunu...
evtAbileri öncelikle iyi akşamlar dilerim buralara sadece soru sormak İçin geldiğimin farkındayım özür dilerek başlamak isterim sorum şu ki birinin adresinden kim olduğunu bulabilir miyim veya numara isim o bu kısaca bilgi
Nasıl yapabilirim peki
Umarım yanlış bişey yapmadım ya
Yok hocam bişey olmaz yardımcı olurlar sizeUmarım yanlış bişey yapmadım ya
Peki nasıl olacak onun hakkından bilginiz var mı acil bir durum var da yardım ederseniz sevinirim.adresinden bulma ihtimalin %100 degıldır şahsen benım adresım nufusta başka yerde kayıtlı ama başka yerde oturuyorum
Yaptığımın doğru olup olmadığı hakkında bilgim yok ya amacım öğrenilebilir ise nasıl olacağı hakkında bilgi almaktıdurum nedir bilemiyorum ama formda TC vatandalasarı hakkında sorgu felan yasak dıye bılıyorum
Tüm ailevi bilgileri adres numara her şey çıkar ama form da tc vatandaşlarına zarar verici eylemler yasakAbileri öncelikle iyi akşamlar dilerim buralara sadece soru sormak İçin geldiğimin farkındayım özür dilerek başlamak isterim sorum şu ki birinin adresinden kim olduğunu bulabilir miyim veya numara isim o bu kısaca bilgi
Peki insta veya Başka bir platform üzerinden size ulaşsamTüm ailevi bilgileri adres numara her şey çıkar ama form da tc vatandaşlarına zarar verici eylemler yasak