İnstagram kapama için ÖLÜM BELGESİ 1 kere anlık vurdu 2-3 tanesi 1 gün sürdü işlem süresi değişiyor yada ben saat tutturamadım bilemiyorum. Hiç bir Sorumluluğu kabul etmiyorum...
düzenleme gözükmüyor usta istersen gönderiyi kaldır tekrar atiyimVirüs total ekle konuya
VİRÜSTOTAL : https://www.virustotal.com/gui/url/...396ac4383d72540af168c9df17887995b4c?nocache=1İnstagram kapama için ÖLÜM BELGESİ 1 kere anlık vurdu 2-3 tanesi 1 gün sürdü işlem süresi değişiyor yada ben saat tutturamadım bilemiyorum. Hiç bir Sorumluluğu kabul etmiyorum. Sadece merak edenler baksın)
Method yok?İnstagram kapama için ÖLÜM BELGESİ 1 kere anlık vurdu 2-3 tanesi 1 gün sürdü işlem süresi değişiyor yada ben saat tutturamadım bilemiyorum. Hiç bir Sorumluluğu kabul etmiyorum. Sadece merak edenler baksın)
https://help.instagram.com/contact/1474899482730688 Kusura bakma yapıştırdım sanıyorum uyarın için teşekkürler vermiş olduğum linkten belgeyi doldurduktan sonra buraya da girip göndermen. Fakat dikkat et Belgeyi full doldurman gerekiyor.Yalan bilgiler verebilirsin adrese vs.Method yok?
VPN nere bağlanmak lazimhttps://help.instagram.com/contact/1474899482730688 Kusura bakma yapıştırdım sanıyorum uyarın için teşekkürler vermiş olduğum linkten belgeyi doldurduktan sonra buraya da girip göndermen. Fakat dikkat et Belgeyi full doldurman gerekiyor.Yalan bilgiler verebilirsin adrese vs.
gerek yok ben vpn olmadan yaptım sıkıntı çıkmadıVPN nere bağlanmak lazim
Hangi uygulamadan shopladin?gerek yok ben vpn olmadan yaptım sıkıntı çıkmadı
usta shop falan yok belge yükledim onu. Coin ile alarak görebilirsinHangi uygulamadan shopladin?
Yok onu demiyorum,belge üzerindeki yazıları nerden doldurdun?usta shop falan yok belge yükledim onu. Coin ile alarak görebilirsin
Denemisdim aynı formu, yanıt gelmemişdiMail gelmiyor mu kanıt istiyor doğum belgesi, miras belgesi vs.
İnstagram kapama için ÖLÜM BELGESİ 1 kere anlık vurdu 2-3 tanesi 1 gün sürdü işlem süresi değişiyor yada ben saat tutturamadım bilemiyorum. Hiç bir Sorumluluğu kabul etmiyorum. Sadece merak edenler baksın)
kendin doldur adres tel salla belgeyi boş bırakmaman lazım okuyarak doldur gerçek olmasına gerek yok ama mesela instagramda kapatacağın kişinin adı soyadı falan gözüküyosa belgeye ad soyadı o şekilde gir gözükmüyosa eğlence sayfasıysa normal olarak doldurYok onu demiyorum,belge üzerindeki yazıları nerden doldurdun?
Yaptım yanıt gelmiyor Instagramdankendin doldur adres tel salla belgeyi boş bırakmaman lazım okuyarak doldur gerçek olmasına gerek yok ama mesela instagramda kapatacağın kişinin adı soyadı falan gözüküyosa belgeye ad soyadı o şekilde gir gözükmüyosa eğlence sayfasıysa normal olarak doldur
Denedim anlık kapandı emeğine sağlıkİnstagram kapama için ÖLÜM BELGESİ 1 kere anlık vurdu 2-3 tanesi 1 gün sürdü işlem süresi değişiyor yada ben saat tutturamadım bilemiyorum. Hiç bir Sorumluluğu kabul etmiyorum. Sadece merak edenler baksın)
kac k vurdun hocam?Denedim anlık kapandı emeğine sağlık
Hesap kapandıkac k vurdun hocam?
Haber linki vs. isteyen mail geliyor naptın onuHesap kapandı
Hesap 17k
aşamaları normal bir şekilde devam ettirdimHaber linki vs. isteyen mail geliyor naptın onu
Doğum belgesi nerden buldun o mail gelinceaşamaları normal bir şekilde devam ettirdim
İnstagram kapama için ÖLÜM BELGESİ 1 kere anlık vurdu 2-3 tanesi 1 gün sürdü işlem süresi değişiyor yada ben saat tutturamadım bilemiyorum. Hiç bir Sorumluluğu kabul etmiyorum. Sadece merak edenler baksın)
bakalımİnstagram kapama için ÖLÜM BELGESİ 1 kere anlık vurdu 2-3 tanesi 1 gün sürdü işlem süresi değişiyor yada ben saat tutturamadım bilemiyorum. Hiç bir Sorumluluğu kabul etmiyorum. Sadece merak edenler baksın)