Esc kullan ben ,50 TL ye satıyorum alacaksan .com istersen firmanın adında verebilirimTelegream @mr_vancetti Adli kunlanici .com domain satin aldim Ucret 80tl Ancak bu sahis beni dolandirdi YOKMU guvenirli alisveris yapicagim kisi? Bu kac oldu dolandirilip duruyorum yeter cidden
esc?Telegream @mr_vancetti Adli kunlanici .com domain satin aldim Ucret 80tl Ancak bu sahis beni dolandirdi YOKMU guvenirli alisveris yapicagim kisi? Bu kac oldu dolandirilip duruyorum yeter cidden
esc ne anlamam ben 😂
esc ile ödeme yap 60tlye salıyorum .com istersen yaz ig @evilbatros9Telegream @mr_vancetti Adli kunlanici .com domain satin aldim Ucret 80tl Ancak bu sahis beni dolandirdi YOKMU guvenirli alisveris yapicagim kisi? Bu kac oldu dolandirilip duruyorum yeter cidden
escrow dostum dolandırılmaya karşı çıkan bir yöntemesc ne anlamam ben 😂
Escsiz iş yapmayınTelegream @mr_vancetti Adli kunlanici .com domain satin aldim Ucret 80tl Ancak bu sahis beni dolandirdi YOKMU guvenirli alisveris yapicagim kisi? Bu kac oldu dolandirilip duruyorum yeter cidden
Kaç tl tokat yedin toplamTelegream @mr_vancetti Adli kunlanici .com domain satin aldim Ucret 80tl Ancak bu sahis beni dolandirdi YOKMU guvenirli alisveris yapicagim kisi? Bu kac oldu dolandirilip duruyorum yeter cidden
esc ne anlamam ben
340tlKaç tl tokat yedin toplam
Escrow forum yetkilileri ile satıcının yaptığı işlem tokat yemezsin öyle bende 250 tl tokat yedim geçmiş olsunesc ne anlamam ben
340tl