Selam sayın spyhackerz forumu kullanıcıları bugün sizlere sanalda bulunmayan azure methodunu göstereceğim bu kadar join için değer eğer coinsiz almak istiyorsanız ama o yöntem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam sayın spyhackerz forumu kullanıcıları bugün sizlere sanalda bulunmayan azure methodunu göstereceğim bu kadar join için değer eğer coinsiz almak istiyorsanız ama o yöntem uğraştırır Instagram @cakallavolimdortkerebay coin verenler için kolayını açıyorum iki adet method var birincisini hiç görmemişsinizdir ama piyasada hali hazırda bulunmaktadır ama ikincisi bomba yöntem hadi geçelim. ( Olma garantisi olmaz ise Jeton İade )

[CHARGE=20]Evet Bildiğiniz Üzere Türkiyedeki Sanal Kartlar Fasa fiso işe Yaramıyor Şimdi Size Bir Adet Sanal Kart Uygulaması Bırakıyor TC Falan İstemeden Hallediyorsunuz Kayıt Olmak fln Zaten Kolaydır.

[/CHARGE]

[CHARGE=50] Şimdi ise bunu sınırsız yapma olayını göstericem tarayıcıya Github Education Yazıyoruz ve Herşeyi Doldurup Edu mail çekiyoruz uğraşmak istemiyorsanız özel okulda iseniz okul e-postası lazım daha sonra portal.azure.com giriyoruz daha sonra öğrenci bölümüne gidip tel doğruluyoruz telefon girmek istemiyorsanız sms24 yazın tarayıcıya kullanın daha sonra aldığınız yada bulunan okul mailini giriyoruz daha sonra onay kodu gidiyor eğer github kullandıysanız hotmail.com'dan girin e posta gelmiş olacak onaylayın herşey hazır bitince kredi tekrar yapın Allah emanet[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam sayın spyhackerz forumu kullanıcıları bugün sizlere sanalda bulunmayan azure methodunu göstereceğim bu kadar join için değer eğer coinsiz almak istiyorsanız ama o yöntem uğraştırır Instagram @cakallavolimdortkerebay coin verenler için kolayını açıyorum iki adet method var birincisini hiç görmemişsinizdir ama piyasada hali hazırda bulunmaktadır ama ikincisi bomba yöntem hadi geçelim. ( Olma garantisi olmaz ise Jeton İade )

-=Stripped Content=-
coin iade dostum pls [CHARGE=20][/CHARGE]

-=Stripped Content=-

-=Stripped Content=-
Bende coin yok saçlarınızın dm dan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,124Konular
3,275,375Mesajlar
316,934Kullanıcılar
axercasaSon Üye
Üst Alt