.com .org .net Domain Method var mı arkadaşlar rica ediyorum fix yemişleri atmayın Teşekkürler.
Aynen.com .org .net Domain Method var mı arkadaşlar rica ediyorum fix yemişleri atmayın
Teşekkürler.
hangi siteden alacanaga bende arıyorum parayla alıcam artık yapacak bişi yok bulamadım
reis zaten denemek için açacağım forumu sonrasında kendim kuracağım var mı bildiğin methodmethodla olacak iş değil beyler alsanız bile en fazla 2 3 gün açık kalır sonra kapatırlar.
öm atar mısın ben nerden atılıyor yeni temada çözemedimvalla elimde şuan yok ama alman sitelerinde genelde iban method işe yarıyor.
kardeşim xampp kur pc ne xampp bir çeşit bilgisayarını server haline getiriyor bu şekilde deneyebilirsinreis zaten denemek için açacağım forumu sonrasında kendim kuracağım var mı bildiğin method
Mantıklıkardeşim xampp kur pc ne xampp bir çeşit bilgisayarını server haline getiriyor bu şekilde deneyebilirsin
Yazdımtelegram yaz t.me/fatihxq
Telegram ekle bafi_s veya dcden Bafi’s#51635 tl hostıng aldım sc nere atıcam bilmiyorum. yardım edıcek varmı
6tl ye .com domain aldım ins frkmsp yazarsanız söylerimaga bende arıyorum parayla alıcam artık yapacak bişi yok bulamadım
kardeş Bafi_s ismim de gruba sadece sen yazabiliyorsun ben değiltelegram yaz t.me/fatihxq
çok merak ediyom yazdığımı okudunmukardeş Bafi_s ismim de gruba sadece sen yazabiliyorsun ben değil