-
BraveHeart
Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.
Evet selamlar ben BraveHeart belki bazılarınız ismimi biliyordur bazılarınız da nickim ile tanıyordur beni. Adım Hüseyin bugünde doom günüm normalde konuyu tam 00.00'da açacaktım fakat manitam ileydim bu gece onun ile girmek istedim yeni yıla ilk. Günün anlamı benim için çok fazla neredeyse 1.5 yıldır spyhackerz'dayım 2. ailem gibisiniz gerek ekmek teknesi gerekse muhabbet için giriyorum. Hepiniz benim için çok değerlisiniz herkese ayrı ayrı seviyorum.. Foruma ilk kayıt olduğum zamanı hatırlıyorum LOL için bir hile vs arıyordum spyhackerz'ı görmüştüm tabi o zamanlar çok fazla oyun oynuyordum o giriş o giriştir o zamandan belli sizlerleyim. Gerek iyi gerek kötü şeyler yaşamış olsak ta herkesi çok seviyorum çok kıymetli abilerimle kardeşlerimle tanıştım. İnsanlara yardımcı olmak için elimden geleni yaptım, onlar bana yardım ettiler, birlikte güldük, birlikte üzüldük, birlikte efkarlandık. Normal bir forum değil de bir forumdan ötesiniz siz. Normalde buraya destan yazabilirdim fakat insanların zamanları çok değerli keza benim içinde çok uzatıp sizleri de sıkmak istemiyorum. Zor günümde iyi günümde yanımda olan herkese çok teşekkür ederim.
İYİKİ VARSINIZ <3
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl