BakalımBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 2348
[Gizli içerik]
Ekli dosyayı görüntüle 2350
BakalımBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
Reklam Yasakhttps://cbldc.io/b70ac94 - the best version of HACK for HABBO. 2020 Updated! APRIL! PRIZES!!!
kw:
How To Earn Diamonds On HABBO APRIL 2020
HABBO Hack Octubre APRIL 2020
HABBO Gold Teleporter APRIL 2020
HABBO Hack For Ios APRIL 2020
HABBO Hack Gratis Downloaden APRIL 2020
HABBO Hack Version 1.022 APRIL 2020
What Can You Buy With Duckets In HABBO APRIL 2020
Hack HABBO Moedas APRIL 2020
Ben hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
bakalımBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
bakalım
Eline sağlık Konu Yararlı
eyw
Kardeşim İlk olarak Html Css ve Python ile başlayabilirsin bu iki dil hem kolay yazılışı hemde kolay öğrenildiğinden dolayı bu iki dil tavsiyelerim arasındaHocam ilk olarak hangi dili öğrenmeliyim
Peki Bu iki Dilden Sonra Hangi Dilleri ÖğrenmeliyimKardeşim İlk olarak Html Css ve Python ile başlayabilirsin bu iki dil hem kolay yazılışı hemde kolay öğrenildiğinden dolayı bu iki dil tavsiyelerim arasında
ben sırasıyla html Php Python JS C Java Ruby C sharp dilerinin öğrenilmesini öneriyorumPeki Bu iki Dilden Sonra Hangi Dilleri Öğrenmeliyim
hocam pekiya öğrenebileceğim eğitim setleri önerebilirmisinizben sırasıyla html Php Python JS C Java Ruby C sharp dilerinin öğrenilmesini öneriyorum
Yakında eğitim setleri yayınlıcam beklemede kalhocam pekiya öğrenebileceğim eğitim setleri önerebilirmisiniz
eyw hocam sağolunYakında eğitim setleri yayınlıcam beklemede kal
ne demek bir sorun olursa çekinmeden soreyw hocam sağolun
teşekkür ederimne demek bir sorun olursa çekinmeden sor
sadece sabır ve gayret göstermek lazımBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
Tam üstüne bastınsadece sabır ve gayret göstermek lazım
[Gizli içerik]
bakalım
Eyw Arkadaşlar Tekrar söyliyimBakalım
[Gizli içerik]
Ben hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
İnş Kardeşimbende olmak istiyorum bakalım.
Helal İlk defa biri Bismillah diyerek girdibismillah