+1 SINIRSIZ No almak

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

View hidden content is available for registered users!

Hepinize selam arkadaşlar bu gün size +1 no almayı anlatacağım
öncelikle bunun iki yolu var bunlardan birincisi wabiden +1 no almaktır ama onu aldığınız zaman işinizi çok fazla görmiyecektir .

Wabiden no almak çok basittir
wabiye öncelikle gmail ve numaranız ile kayıt olacaksınız sonra numara almış olacaksınz fakat burdan aldığınız no işinizi görmiyecektir

şimdi gelelim asıl nerden no alacağımıza no alacağımız site
https://www.twilio.com/sadsadsa
sitemiz bu arkadaşlar bakın burdan kayıt oluyosunuz yine e postanız ile ve kayıt olurken random atmayın çünkü kayıt olurken no almaya ordan devam edeceğiz
şimdi kayıt olduktan sonra siteye giriceksiniz siteye girdikten sonra karşınıza sizin alacağınız +1 li no çıkacaktır arkadaşlar bu numarayı telefonunuzda yüklü olan yani (yüklemeniz gereken) whatsapp'a yazacaksınız arkadaşlar sonra doğrulama kodu isteyecek numaranıza gelen doğrulama kodunu giriceksiniz

doğrulama kodu twilio dan açmış olduğunuz hesapta üç nokta olacak oraya tıklayın oradan -phone numbers olacak oraya giriceksiniz sonra sizin karşınıza +1 li no nuz karşınıza çıkcak o numaraya tıklayın sonra ekranda messages kısmı olması gerekli oradan incoming kısmına geliyorsunuz ve numaranıza kod gönderilmiş oluyor o kodu whatsappa giriyorsunuz ve artık no hazır
BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ
aldığınız no kısa süre içinde kapanacaktır maalesef ama onunda bir çözümü var üzülmeyin twilio bir proje sitesi olduğu için yeni projeye tıklayarak yeni bir profil açmış oluyorsunuz arkadaşlar bu yani bu bir çeşit bug arkadaşlar sürekli bu şekilde yeni proje açarak +1 no'ya sahip olabilirsiniz
yapamazsanız bana yazabilirsinz arkadaşlar

LIKE ATMAYI UNUTMAYIN

Konuya baktım yalandır. dedim boşver. başlığa baktım, neyse lan bakım zarar gelmez eline sağlık.

Edit Sanırım yanılmadım. Twilo +1 kød gelmiyor.

131,671Konular
3,270,236Mesajlar
315,725Kullanıcılar
SpoofGlobalSon Üye
Üst Alt