@khalidabaszade adı uyeden sıkayetcıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardakaankarabulut 

en iyisi sensin derler ben demem
Rating - 100%
bu arkadas ıle alısverıs vb yapmadım ama bı sc yukledım shell fılan dedı ama scde shell yoktu dıye bılıyorum varsada bılmıorm grup actık konustuk fılan benden alısverıs yapmadın benı baglamaz dıyor benım telegramıma dustu bende cektım

git sıkayet ac dedı admınlerın degerlendırmesını talep edıyorum.

orj

Düşünme faslı geride kaldı artık yapıyorum
Rating - 0%
bu arkadas ıle alısverıs vb yapmadım ama bı sc yukledım shell fılan dedı ama scde shell yoktu dıye bılıyorum varsada bılmıorm grup actık konustuk fılan benden alısverıs yapmadın benı baglamaz dıyor benım telegramıma dustu bende cektım

Hesabı da bana sattı .d

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%

1.Olayın Spy formuyla ilişkisi yoktur,formun kendisinde ve ya telegram grubunda arkadaşla hiç bir ticaretim olmadı
2.Ben formda hiç bir Script paylaşımı etmedim,arkadaş YouTubedan ve ya başka birisinden scripti almış,sc shelli çıkmışsa bu benim sorunum değil
3.Tanidigim çoğu kişi ytda shelli SC paylaştı ve itiraf da etdi bunun forumla hiç bir ilişkisi bulunmuyor
@Lastromance konu kilit+çöp lütfen

ardakaankarabulut 

en iyisi sensin derler ben demem
Rating - 100%
1.Olayın Spy formuyla ilişkisi yoktur,formun kendisinde ve ya telegram grubunda arkadaşla hiç bir ticaretim olmadı
2.Ben formda hiç bir Script paylaşımı etmedim,arkadaş YouTubedan ve ya başka birisinden scripti almış,sc shelli çıkmışsa bu benim sorunum değil
3.Tanidigim çoğu kişi ytda shelli SC paylaştı ve itiraf da etdi bunun forumla hiç bir ilişkisi bulunmuyor
@Lastromance konu kilit+çöp lütfen
kendı agzınla dıyorsun scde shell var ve hesaplar sana dusuyor ne hıkmetse?

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Forumda olmayan, scripti indirmiş ve daha sonra foruma üye olmuş olabilir. Şu an forumda ise, forumdadır. Bu kadar basittir. Eğer ki hesabı telafi etmez isen sınırsız uzaklaştırılacaksın. Bir dahakine lütfen log koyduğun scriptin spy kullanıcıları da kullanabileceğini unutma. Bunun için 3 saatin var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,549Konular
3,269,119Mesajlar
315,379Kullanıcılar
berkan217hSon Üye
Üst Alt