evet bende böyle yapmak istiyorum ama sorgu yapma imkanım yok yardımcı olabilecek kimse yokmu :/ben olsam no dan sorguyla annesını arardım ,d.ç
İşlemlerinizde Esc kullanın.forumda bu orço evladının plesk sattığını site açtığını gördüm instasından mesaj attığım site açıyor musun diye anlaştık 120 ye
gönderdim parayı siteyi açmadı orul orul orço çocuğu kimse iş yapmasın aman dikkat
Ekli dosyayı görüntüle 32992
Ekli dosyayı görüntüle 32993
Ekli dosyayı görüntüle 32994
ilk defa böyle birşey yaptım bilemedim :/Keşke esc ile işlem yapsaydın knk böle k4hpeler çok malesef
tg grubunda ıllaha bedavaya yapan olur soruşturevet bende böyle yapmak istiyorum ama sorgu yapma imkanım yok yardımcı olabilecek kimse yokmu :/
nerden gidebilirim orayatg grubunda ıllaha bedavaya yapan olur soruştur
nerden gidebilirim oraya
Benimde başıma gelmişti eskiden üzülme instagram kullanıyorsan iletişime geç benle @aslansenseiiilk defa böyle birşey yaptım bilemedim :/
hava atıyodun bana sorgu yapçam diyeevet bende böyle yapmak istiyorum ama sorgu yapma imkanım yok yardımcı olabilecek kimse yokmu :/
yaptım bakabilirsniz hocam@pylaxn açıklama için bekleniyorsun.
cocuk almadan once soylemıstır sana ıstedıklerını sende kabul etmıssındır tg apılı scler heryerde var kur cocuga sanalda adın varmıs nerede adın var olum sanal nere bura spyhackerz spyhackerz hadı cocuga ya ıade yap yada kur sıteArkadaşlar açıklamam şu şekilde : efendimiz .com lu dm sitesi kurdurucak bana tamam güzel okey ve bunu 90₺ ye yaptırcak sesimi çıkarmadım + telegram botu da istiyor paşam 120₺ ye e ben g.....oötümü vereyşm sana tam olsun? 120₺ ye hem .com hem telegram botlu hemde dm sitesi kurdurucak bende güzelliikle dedim ki 50 daha at başliyim dedi dolandırıcısın. İSMİM NUMARAM BELLİ İSMİM VE NAMIM VAR SANALDA.
Bu yaptığın "geçerli" bir açıklama değil. O zaman kabul etmeyecektin. Ya iade yapacaksın ya da işlemi gerçekleştireceksin. Yoksa sınırsız uzaklaştırılacaksın.Arkadaşlar açıklamam şu şekilde : efendimiz .com lu dm sitesi kurdurucak bana tamam güzel okey ve bunu 90₺ ye yaptırcak sesimi çıkarmadım + telegram botu da istiyor paşam 120₺ ye e ben g.....oötümü vereyşm sana tam olsun? 120₺ ye hem .com hem telegram botlu hemde dm sitesi kurdurucak bende güzelliikle dedim ki 50 daha at başliyim dedi dolandırıcısın. İSMİM NUMARAM BELLİ İSMİM VE NAMIM VAR SANALDA.
Vur kırbacı hocamBu yaptığın "geçerli" bir açıklama değil. O zaman kabul etmeyecektin. Ya iade yapacaksın ya da işlemi gerçekleştireceksin. Yoksa sınırsız uzaklaştırılacaksın.

Parayı iade edinizArkadaşlar açıklamam şu şekilde : efendimiz .com lu dm sitesi kurdurucak bana tamam güzel okey ve bunu 90₺ ye yaptırcak sesimi çıkarmadım + telegram botu da istiyor paşam 120₺ ye e ben g.....oötümü vereyşm sana tam olsun? 120₺ ye hem .com hem telegram botlu hemde dm sitesi kurdurucak bende güzelliikle dedim ki 50 daha at başliyim dedi dolandırıcısın. İSMİM NUMARAM BELLİ İSMİM VE NAMIM VAR SANALDA.
Yanlış anlama da namını sikerim senin düzgün ticaret yapın amkİSMİM VE NAMIM VAR SANALDA.
kardesım neyle anlastıysanız o 120tl ye cok bıle com 40tl gerı kalanı senın her sc de telegram botu vardır zaten yanı burda suclu olan sensın.Arkadaşlar açıklamam şu şekilde : efendimiz .com lu dm sitesi kurdurucak bana tamam güzel okey ve bunu 90₺ ye yaptırcak sesimi çıkarmadım + telegram botu da istiyor paşam 120₺ ye e ben g.....oötümü vereyşm sana tam olsun? 120₺ ye hem .com hem telegram botlu hemde dm sitesi kurdurucak bende güzelliikle dedim ki 50 daha at başliyim dedi dolandırıcısın. İSMİM NUMARAM BELLİ İSMİM VE NAMIM VAR SANALDA.
emrin varmı daha ? ya siktirip gider para iadesı yaparsın yada annenı ararım akşama namı varmış bi bitmedınız amkkendisine bana söyleyin siteyi kurucam. özür dilemesi şartıyla.
Sen kimsin senden özür dileyecek dingil parasını ver çocuğun uzatmakendisine bana söyleyin siteyi kurucam. özür dilemesi şartıyla.
alıcan bunları yatırıcan vurucan kırbacıSen kimsin senden özür dileyecek dingil parasını ver çocuğun uzatma
50 TL daha at kurayım siteyi ne demek puşt tefeci misin sen iade geç çocuğaana baba karıştırdı o kadar.