Bunlara varya ödül olur oalıcan bunları yatırıcan vurucan kırbacı
Bunlara varya ödül olur oalıcan bunları yatırıcan vurucan kırbacı
qwD:qwBunlara varya ödül olur o
başkan ana baba karıştırmamak için ya adamın işini yap yada give back to moneyana baba karıştırmasa tamam keke sıkıntı yok da
+1Düzgün ticaret yapmayıp daha sonra da anneme babama sövdü diye kendini savunmak nasıl bir zavallılıktır. Bir de kalkmış özür dilesin düzelteyim diyor.
agam tokat cok var bu piyasada para iade et özur dılesın bıtısn:ana baba karıştırmasa tamam keke sıkıntı yok da
kardeşim madem fiyat sana cazip gelmiyor kabul etmiyeceksin yapmıyacaksın. ben sana kalkıp da zorla şu işi yap mı dedim pazarlık sünnettir dedim 100 tl dediğin siteyi 90 a indirdim telegram botu istediğim için 120 dedin onada okeyledim. pazarlık yapıldıktan sonra paranın istenildiği nerde görülmüştür @SkullZ sayın admin geri iade talep ediyorum yapmaadığı takdirde de burada böyle bir dolandırıcının barınmasını istemiyorum gereği size kalmış.Arkadaşlar açıklamam şu şekilde : efendimiz .com lu dm sitesi kurdurucak bana tamam güzel okey ve bunu 90₺ ye yaptırcak sesimi çıkarmadım + telegram botu da istiyor paşam 120₺ ye e ben g.....oötümü vereyşm sana tam olsun? 120₺ ye hem .com hem telegram botlu hemde dm sitesi kurdurucak bende güzelliikle dedim ki 50 daha at başliyim dedi dolandırıcısın. İSMİM NUMARAM BELLİ İSMİM VE NAMIM VAR SANALDA.