@ezmemo tokatçıdır forumdan banlansın

@ezmemo arkadaşlar bana genel proxy diye birşey sattı ama öyle birşey yokmuş kzkwlelckkw. sonra olmuyor şüpheli atıyor dedim 2 gün uğraştık beceremedi engel bastı. panele...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ezmemo arkadaşlar bana genel proxy diye birşey sattı ama öyle birşey yokmuş kzkwlelckkw. sonra olmuyor şüpheli atıyor dedim 2 gün uğraştık beceremedi engel bastı. panele sızmaya felan çalıştı. zaten bir sürü kişi şikayet ediyor. telegram grubundanda burdanda banlansın. scmi pub edicekmiş etsin bakalım. @SpyAdmin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Aynen Kanka Sen Para İste Bende Atmim Elinde Başka Kanıt Varsa Konuşursun Benide Banladlar 🙃

@ezmemo arkadaşlar bana genel proxy diye birşey sattı ama öyle birşey yokmuş kzkwlelckkw. sonra olmuyor şüpheli atıyor dedim 2 gün uğraştık beceremedi engel bastı. panele sızmaya felan çalıştı. zaten bir sürü kişi şikayet ediyor. telegram grubundanda burdanda banlansın. scmi pub edicekmiş etsin bakalım. @SpyAdmin
+ öyle birşey yoksa çalıştığı halde çalışmadı diyen bir salaksn

Konuya Bir Açıklık Getirmek İstiyorum Bu zaman a kadar spyda kimseye tokat atmadım atmam da adam kendisi söylüyor zaten 2 gün uğraştı benim için diyor adama diyorumki yeni prot verim çalıştı Dior sonea 5 saat geçince çalışmadi hesap şüphe düştü bana proxy ver diye diye bı hal oldu proxy sitelerinde proxyleri 60-70 TL'ye satrken ben bu arkadaşa 4 adet procyi 85 TL ye verdim adminler açıklamama bakarsa sevinirim kolay gelsin spy ailesi ❤️

klasik
Konuya Bir Açıklık Getirmek İstiyorum Bu zaman a kadar spyda kimseye tokat atmadım atmam da adam kendisi söylüyor zaten 2 gün uğraştı benim için diyor adama diyorumki yeni prot verim çalıştı Dior sonea 5 saat geçince çalışmadi hesap şüphe düştü bana proxy ver diye diye bı hal oldu proxy sitelerinde proxyleri 60-70 TL'ye satrken ben bu arkadaşa 4 adet procyi 85 TL ye verdim adminler açıklamama bakarsa sevinirim kolay gelsin spy ailesi ❤️
kardeşim çalışmadıktan şüphe düştükten sonra istersen 100 proxy ver umurumda olmaz yani sen bu kadar beyinsizmisin verdiğin proxy 5 hesaptan sonra patlıyor şüpheli atmaya başlıyor

yasin baykamla çalışan aptalın tekisin olm sen daha neyin üçkağıtçılığını yapıyorsun ki anlamadım. .d bide spy ailesi kalp koymuş yalaka pezevenk seni

@ezmemo genel proxy ne? proxy dediğin ülkeye göre farklı olur. Şuan aktifsin, 1 saat içinde iade yapacaksın adama. Yapmayacaksan da soyle.

öncelikle 20bin tane proxy vereceğine düzgün bir tane proxy verseydin arkadaş benle basıyor siteyi o kurdu ilk gün bastık hata üstüne hata proxy değişildi dedi dün akşam bastık gene hesaplar şüphe düşüyor mademki öyle bir şey yok neden çocuğa her ülke diyorsun ?

öncelikle 20bin tane proxy vereceğine düzgün bir tane proxy verseydin arkadaş benle basıyor siteyi o kurdu ilk gün bastık hata üstüne hata proxy değişildi dedi dün akşam bastık gene hesaplar şüphe düşüyor mademki öyle bir şey yok neden çocuğa her ülke diyorsun ?
aslan kardeşim sen olmasan kanıtlayacak durumum yoktu valla seviliyorsun

@ezmemo adama çalışmayan bir şey sattıktan sonra uğraşsan ne olur? Sattığın proxyler 4 değil daha fazla olsa ne olur çalışmadiktan sonra. Adama parasını iade et
Çalışıyor dedi ilk başta sonradan gelmiş diyor bı hesapta çalışıyor diyerinde çalışmıyor ilk başta çalışmıyor deseydi anlardm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,114Konular
3,275,210Mesajlar
316,922Kullanıcılar
Dasura0Son Üye
Üst Alt