Özür mesajıdır kusura bakma shilon

Chatte konuşurken @ShilonN adlı üyenın satış yaptığını gördüm telegramından ulaşıp dolandırmaya çalıştım ardından nasıl oldu bilmiyorum babamı aradı yaptığım salakca...

Chatte konuşurken @ShilonN adlı üyenın satış yaptığını gördüm telegramından ulaşıp dolandırmaya çalıştım ardından nasıl oldu bilmiyorum babamı aradı yaptığım salakca hareketten dolayı herkesin içinde özür dilememi istedi birdaha buraya da uğramam kendisinden de çok özür diliyorum birdaha tekrarlanmaz kusura bakmasın .

Chatte konuşurken @ShilonN adlı üyenın satış yaptığını gördüm telegramından ulaşıp dolandırmaya çalıştım ardından nasıl oldu bilmiyorum babamı aradı yaptığım salakca hareketten dolayı herkesin içinde özür dilememi istedi birdaha buraya da uğramam kendisinden de çok özür diliyorum birdaha tekrarlanmaz kusura bakmasın .
Ahaah @ShilonN çee

Umarım bu yaptığın daha doğrusu yapmaya çalıştığın tokat da son tokadın olur iyi günler dilerim sana

bide ben babanı arayayım dur

@ShilonN ĞQÖWĞQEÖAŞÖDŞSÖCŞXÖCLXMCLXMVKXXNCKXNCODNFOSNFOSNROSNRSPXMVPXMCPSNFPSNDOANDPZMCPXMVPXKFPMSLFMDLFMDLF

@Durden ĞAÖAQŞDÖLZMCLXMVLXMIWNEJWNDKXMCLXMSLMXXPMCŞXMVPZFJPSDUAODJPWMRSĞÖFZĞÖCĞXÖVLXNCJXNVLXIDOUSPAJAOMSPSMDOSKF

131,658Konular
3,270,152Mesajlar
315,710Kullanıcılar
kemaltopal11Son Üye
Üst Alt