xalidabaszadeden şikayetçiyim

Benim emek verip yazdığım oto mailin satış konusunu foruma açmış kanıtları bırakıyorum konuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim emek verip yazdığım oto mailin satış konusunu foruma açmış kanıtları bırakıyorum konuya

Screenshot_2022-04-29-18-13-10-053_org.telegram.messenger.jpg
screenshot_2022-04-29-18-13-57-037_org-telegram-messenger-jpg.33129

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-29-18-13-57-037_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-04-29-18-13-57-037_org.telegram.messenger.jpg
    410.3 KB · Görüntüleme: 157
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben scripti henüz satmadım daha alıcısı olmadı neyse bunu geçelim
Script tüm bedavaya veren sanalda el el bedavaya veriliyor, tüm sanal bir kenara kalmış bana gelmiş scripti satma diyor
Senden script aldımmı satıp satmayacağima da sen karara veresin?el alem free veriyor scripti git önce onlardan hesap sor,şayet ki scripti aldığım adam gelse deseydi ki benden aldığın scripti satma satmazdım, script benim elime ulaştığı vakit ve ondan sonra scripti bana veren şahıs tarafından birşey söylenmemiştir @Lastromance

Ben scripti henüz satmadım daha alıcısı olmadı neyse bunu geçelim
Script tüm bedavaya veren sanalda el el bedavaya veriliyor, tüm sanal bir kenara kalmış bana gelmiş scripti satma diyor
Senden script aldımmı satıp satmayacağima da sen karara veresin?el alem free veriyor scripti git önce onlardan hesap sor,şayet ki scripti aldığım adam gelse deseydi ki benden aldığın scripti satma satmazdım, script benim elime ulaştığı vakit ve ondan sonra scripti bana veren şahıs tarafından birşey söylenmemiştir @Lastromance
el ele gezmesinin bir önemi yok kardeşim millete gidip yalvarmıssın abi bokunu yiiyim otoyu ver abi diye bi tane de esek vermis sana kim oldugunu bilsem onun hakkındada şikayet konusu açarım zaten.

el ele gezmesinin bir önemi yok kardeşim millete gidip yalvarmıssın abi bokunu yiiyim otoyu ver abi diye bi tane de esek vermis sana kim oldugunu bilsem onun hakkındada şikayet konusu açarım zaten.
İşte orası benim sorunummu?Ben kimseye yalvarmadım,bana gelen oto verilen adam tarafından satma diye söylemediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,108Konular
3,275,133Mesajlar
316,912Kullanıcılar
stello90Son Üye
Üst Alt