Ekli dosyalar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Benim emek verip yazdığım oto mailin satış konusunu foruma açmış kanıtları bırakıyorum konuya
el ele gezmesinin bir önemi yok kardeşim millete gidip yalvarmıssın abi bokunu yiiyim otoyu ver abi diye bi tane de esek vermis sana kim oldugunu bilsem onun hakkındada şikayet konusu açarım zaten.Ben scripti henüz satmadım daha alıcısı olmadı neyse bunu geçelim
Script tüm bedavaya veren sanalda el el bedavaya veriliyor, tüm sanal bir kenara kalmış bana gelmiş scripti satma diyor
Senden script aldımmı satıp satmayacağima da sen karara veresin?el alem free veriyor scripti git önce onlardan hesap sor,şayet ki scripti aldığım adam gelse deseydi ki benden aldığın scripti satma satmazdım, script benim elime ulaştığı vakit ve ondan sonra scripti bana veren şahıs tarafından birşey söylenmemiştir @Lastromance
küfürler spyhackerz formu içinde olmadıAyrıca arkadaş bana olaylar olmazdan önce durduk yere küfürler etdi bunun için bir yaptırım talep ediyorum @Lastromance
İşte orası benim sorunummu?Ben kimseye yalvarmadım,bana gelen oto verilen adam tarafından satma diye söylemedilerel ele gezmesinin bir önemi yok kardeşim millete gidip yalvarmıssın abi bokunu yiiyim otoyu ver abi diye bi tane de esek vermis sana kim oldugunu bilsem onun hakkındada şikayet konusu açarım zaten.
Bruhhbsksksks yine de bir spy üyesine küfür ettinküfürler spyhackerz formu içinde olmadı
otonun bana ait oldugunu biliyorsun senin sorunun otoyu satışa çıkarmaktır bununda forum içinde yasak oldugunu herkes biliyorİşte orası benim sorunummu?Ben kimseye yalvarmadım,bana gelen oto verilen adam tarafından satma diye söylemediler
tamamBruhhbsksksks yine de bir spy üyesine küfür ettin
Ben otoyu senden almadım, aldığım kişi söylerse satma ve ya adminler böyle karar verirse satışı durdururumotonun bana ait oldugunu biliyorsun senin sorunun otoyu satışa çıkarmaktır bununda forum içinde yasak oldugunu herkes biliyor
otonun benim oldugumu biliyorsun tüm sanala yazmıssın abi otoyu ver abi diyeBen otoyu senden almadım, aldığım kişi söylerse satma ve ya adminler böyle karar verirse satışı durdururum
Kime yazdım?otonun benim oldugumu biliyorsun tüm sanala yazmıssın abi otoyu ver abi diye
Ya bı sktr git erayin otosunun çalışmadığını ve benim satmadigimi ikimiz de biliyoruzbence de ümit haklı bu arkadaş 2. defa scleri oruspu etmeye başladı önceki olay da erayın otosunda onu da oruspu etmişti bence ban yemeli @Mectruy
Eeee?Bunun senin oton olduğunu bilmiyordum mk
R yapma lenEeee?Bunun senin oton olduğunu bilmiyordum mk
Script imt telegram grubunda hasan isimli üye tarafından bedavaya veriliyor kanıtları mevcutkimsenin otoyu beleşe dagıttıgı felan yok bu milletten dilenmiş
spy forumundamı?Script imt telegram grubunda hasan isimli üye tarafından bedavaya veriliyor kanıtları mevcut
Ne Rsi sana yazdığım vakitle kemoya yazdığım vakite bakR yapma len
Bilmiyorum ama ben free dağıtan üyeyi ve yeri dedim git hesabını onla hallet, dediğim gibi @SkullZ ve ya @Lastromance ve ya diğer admin satış yapmamam konusunda karara varırsa yapmamspy forumundamı?
onu bulursam ondanda şikayetci olurum şuan senden şikayetciyim benBilmiyorum ama ben free dağıtan üyeyi ve yeri dedim git hesabını onla hallet, dediğim gibi @SkullZ ve ya @Lastromance ve ya diğer admin satış yapmamam konusunda karara varırsa yapmam
Ben senden almadım ki benden de şikayetçi olasınonu bulursam ondanda şikayetci olurum şuan senden şikayetciyim ben
ya sen malmısın mal takldiimi yapıyorsun kardeşim otonun bneim oldugundan haberin var ben sana küfür ettigimden sonra sen kalkıp satış konusu açtınBen senden almadım ki benden de şikayetçi olasın
Ben adminlerin kararını beklicem seni haklı bulurlarsa satışı durdururumya sen malmısın mal takldiimi yapıyorsun kardeşim otonun bneim oldugundan haberin var ben sana küfür ettigimden sonra sen kalkıp satış konusu açtın
satışı niye durduruyorsun ben senin ban yemeni istiyorumBen adminlerin kararını beklicem seni haklı bulurlarsa satışı durdururum